LIFE STYLE

Γιατί αποχώρησε ο Μπόμπι Μπράουν από την κηδεία της Γουίτνεϊ Χιούστον; [βίντεο]

γιατί-αποχώρησε-ο-μπόμπι-μπράουν-από-τ-366888

Πολλές οι φήμες για το τί τελικά συνέβη με την αποχώρηση του Μπόμπι Μπρόυν από την κηδεία της πρώην συζύγου του, Γουίτνεϊ Χιούστον.

Αν και ακουγόταν ότι ο Μπόμπι Μπράουν θεωρείτο ανεπιθύμητος από την οικογένεια της 48χρονης τραγουδίστριας, αφού τον κατηγορούν ως τον κύριο υπεύθυνο της κατηφόρας που πήρε η ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον, ο πρώην σύζυγος εμφανίστηκε στην εξόδιο ακολουθία, κανονικά.

Ωστόσο η σύντομη παραμονή του εκεί, προκαλεί ερωτήματα, αφού κανείς δεν είναι σε θέση να περιγράψει τί ακριβώς συνέβη.

Ενα από τα σενάρια που ακούγονται είναι ότι του απαγορεύτηκε η είσοδος στο ναό που τελούνταν η εξόδιος ακολουθία, για τους λόγους που λίγο πριν αναφέρθηκαν. Ισχυρό παραμένει ωστόσο το σενάριο, που θέλει τον Μπόμπι Μπράουν να μην άντεξε τη συγκίνηση από τη θέα της σωρού της Γουίτνεϊ Χιούστον και να αναγκάστηκε επιλέξει την αποχώρηση, από την κατάρρευση.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και ένα άλλο σενάριο, που θέλει η είσοδος του Μπόμπι Μπράουν να απαγορεύτηκε λόγω του οτι τον συνόδευαν εννέα ακόμη άτομα, τη στιγμή που την κηδεία ήταν γνωστό ότι θα διεξαγόταν σε στενό οικογενειακό κύκλο και θα μπορούσαν να την παρακολουθήσουν μόνο όσοι είχαν τις απαραίτητες προσκλήσεις, που η οικογένεια της Γουίτνεϊ Χιούστον είχε στείλει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου