LIFE STYLE

“Με ξενερώνει όταν μια γυναίκα επιδεικνύει την ομορφιά της…”

με-ξενερώνει-όταν-μια-γυναίκα-επιδει-370854

Η κουβέντα μεταξύ ανδρών έχει πάντα ενδιαφέρον. Ο Αντίξοος Αλμπάνης και ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς μίλησαν στο περιοδικό HELLO! για τη συνεργασία τους στη θεατρική παράσταση «Γυάλινος Κόσμος», τις γυναίκες την οικογένεια αλλά και για τις διαφορές μεταξύ αντρικής και γυναικείας φιλίας.

«Δύο άντρες, είτε είναι κολλητοί είτε απλοί συνεργάτες, τρέφουν βαθιά εκτίμηση ο ένας για τον άλλον. Δεν έχω δει γυναίκες συναδέλφους στο καμαρίνι να δένονται όπως αντίστοιχα άντρες ηθοποιοί.Υπάρχει όντως ανταγωνισμός στη γυναικεία φιλία. Δεν ξέρω αν είναι το DNA ή ο τρόπος σκέψης που μας διαχωρίζει από εκείνες.» είπε ο Αντίξοος Αλμπάνης ενώ αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ελκύει σε μία γυναίκα: «Η μεγαλύτερη παγίδα στην οποία πέφτουν οι γυναίκες είναι η εξωτερική τους εμφάνιση. Με ξενερώνει το να προσπαθεί μια γυναίκα να μου τραβήξει το ενδιαφέρον επιδεικνύοντας μου συνεχώς πόσο όμορφη είναι. (…) Μια έξυπνη γυναίκα που πατάει γερά στα πόδια της και ξέρει ότι είναι θελκτική δεν θα κάνει ιδιαίτερα μεγάλη προσπάθεια για να γοητεύσει.»

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς εξομολογήθηκε ότι θέλει να κάνει οικογένεια. «Θέλω να γίνω σύντομα πατέρας και να κάνω οικογένεια με τη σύντροφό μου. Είναι ωραίο να γίνεται κανείς γονιός»

real.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου