LIFE STYLE

Δυσαρεστημένοι οι θαυμαστές της Whitney Houston

δυσαρεστημένοι-οι-θαυμαστές-της-whitney-houston-370872

Δυσαρεστημένοι απέμειναν οι θαυμαστές της ντίβας της pop, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε ότι τελικά η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, σε μία ιδιωτική τελετή στην εκκλησία του Νιούαρκ κι αντί για 19.000, οι παρευρισκόμενοι θα είναι μόνο 300 και αυστηρά με πρόσκληση από την οικογένεια της αείμνηστης σταρ. Μάλιστα, δεν θα γίνει ούτε αγρύπνια και οι θαυμαστές είναι απογοητευμένοι με την απόφαση αυτή της οικογένειας καθώς ήθελαν να πουν το τελευταίο αντίο στη λατρεμένη τους καλλιτέχνιδα.

Εκπρόσωπος από το γραφείο τελετών ανέφερε πως «η οικογένειά της τη μοιραζόταν 30 χρόνια με την πόλη, με το κράτος, με τον κόσμο.Τώρα είνα ιη δική τους στιγμή για το αποχαιρετισμό. Η οικογένεια ευχαριστεί όλους τους θαυμαστές και τον Τύπο αλλά αυτή είναι μία ιδιωτική στιγμή». Ωστόσο, καθώς εν θα μπορέσουν να βρεθούν στη νεκρώσιμη ακολουθία, οι θαυμαστές της αποτίουν φόρο τιμής στη Houston αφήνοντας λουλούδια στο προαύλιο της εκκλησίας.

Όσον αφορά την πορεία των ερευνών που αφορούν τον θάνατο της αγαπημένης σταρ, δεν έχει διευκρινιστεί αν θα αποδοθούν κατηγορίες για εγκληματική αμέλεια στους γιατρούς που της συνταγογράφησαν τα φάρμακα. Γύρω από την μπανιέρα της βρέθηκαν δεκάδες χάπια, αγχολυτικά, μυαλγητικά, αντιβακτηριδιακά κ.λπ. Οι ιατροδικαστές δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει αιτία θανάτου, αλλά εικάζεται ότι αυτός επήλθε από ανάμιξη φαρμάκων προτού βυθιστεί στο νερό της μπανιέρας της.

Όπως μετέδωσε το RadarOnline, προκαταρκτικά αποτελέσματα της νεκροψίας έδειξαν ότι η Houston είχε πάρει κοκτέιλ ηρεμιστικών φαρμάκων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατροδικαστές είπαν στην οικογένεια της αείμνηστης σταρ ότι δεν βρέθηκε αρκετό νερό στους πνεύμονες, οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι τελικά δεν πνίγηκε στην μπανιέρα της, αλλά είχε πεθάνει πριν ακόμη βυθιστεί το κεφάλι της στο νερό. Κάποιοι αναφέρουν ότι η Whitney έπαθε έμφραγμα από το κοκτέιλ φαρμάκων και στη συνέχεια βρέθηκε κάτω από το νερό στην μπανιέρα της. Τα αποτελέσματα αναμένονται.

Επιπλέον, πρώην σωματοφύλακας της σταρ που παραιτήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 αποκάλυψε ότι παραιτήθηκε γιατί δεν μπορούσε να την προστατεύσει και ότι τη θέση του πήρε συγγενής του Bobby Brown, με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστά η δουλειά και να μην είναι ασφαλής η Whitney.

Μιλώντας στο ABC ο πρώην σωματοφύλακας Alan Jacobs ανέφερε ότι ποτέ δεν ενημερωνόταν για το πρόγραμμά της και πάντα υπήρχε πανικός γύρω της. «Δουλεύοντας για εκείνη ήταν σαν να βρισκόμουν στο μάτι του κυκλώνα» είπε χαρακτηριστικά ο άνδρας και πρόσθεσε ότι προσπάθησε να εξουδετερώσει τις κακές επιρροές γύρω της απαγορεύοντας την πρόσβαση σε συγκεκριμένα άτομα, αλλά «μπορείς να προστατεύσεις κάποιον από τα πάντα αλλά όχι από τον εαυτό του», είπε ο άνδρας επιβεβαιώνοντας μετέπειτα δήλωση της Whitney Houston που σε συνέντευξή της στην Barbara Walters τόνισε «ο μεγαλύτερος δαίμονάς μου είμαι εγώ». Ο Jacobs, που την προστάτευε επί οκτώ χρόνια, είχε προειδοποιήσει το ζευγάρι Brown-Houston ότι η σταρ κινδύνευε να πεθάνει και παραιτήθηκε τελικά όταν είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο για εκείνη. Τη σιωπή του έσπασε και ο «κρυφός γιος» της Houston, που ζει στην Τζόρτζια τον οποίο πήρε υπό την προστασία της η καλλιτέχνις όταν ήταν μικρός, έγραψε στο twitter του: «Αναπαύσου εν ειρήνη» και αργότερα πρόσθεσε «Πάντοτε είχε τους πιο πιστούς οπαδούς και θα συνεχίσει να έχει. Σ’ ευχαριστώ. Ο Θρύλος θα ζει για πάντα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου