LIFE STYLE

Ελληνίδα Τηλεπερσόνα ετοιμάζει …γλυκιές μπίζνες με τις ΗΠΑ

ελληνίδα-τηλεπερσόνα-ετοιμάζει-γλυ-373780

Η Ελένη Τσαγκά, η γλυκιά παρουσιάστρια ειδήσεων του καναλιού Star ,ανοίγει πανιά για ένα υπερατλαντικό ταξίδι. Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο σπίτι της στάθηκε αφορμή να κλειστεί συμφωνία με Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία. Ολα ξεκίνησαν στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο επί χρόνια φίλος του άντρα της, ένας Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης επιχείρησης τροφίμων.

Μετά το φαγητό ο φίλος τους, δοκιμάζοντας τις λιχουδιές της Ελένης (κουραμπιέδες και σοκολατάκια με καρύδα), ξετρελάθηκε. Ρώτησε λοιπόν την οικοδέσποινα από πού προμηθεύτηκε τα γλυκά και εκείνη του αποκάλυψε ότι τα έφτιαξε με τα χεράκια της. Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας ενθουσιασμένος της πρότεινε να τα κάνει εξαγωγή και μέσω της εταιρείας του να φτάσουν στα σούπερ μάρκετ της Αμερικής, με την ένδειξη ότι είναι ελληνικά προϊόντα και χωρίς συντηρητικά.

Η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε με την ιδέα και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο στάδιο των τελευταίων λεπτομερειών.Το μόνο που απομένει είναι να βρει το όνομα που θα δώσει στα γλυκά της και θα αναγράφεται στις συσκευασίες. Σίγουρα πάντως, θα είναι κάτι που θα παραπέμπει σε Ελλάδα και μάλιστα θα πρέπει να είναι και εύηχο στους Αμερικανούς. Τα είδη γλυκών δεν απαιτούν ειδικές συνθήκες για τη μεταφορά και τη διατήρησή τους, οπότε μπορούν να διασχίσουν τον Ατλαντικό χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να αλλοιωθεί η γεύση τους.(Πηγή: espresso)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου