LIFE STYLE

Αναψε φωτιές ντυμένη Κλεοπάτρα

αναψε-φωτιές-ντυμένη-κλεοπάτρα-378860

100 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν την εμφάνιση της 53χρονης βασίλισσας της ποπ στο ημίχρονο του Super Bowl

Ολα τα βλέμματα πάνω της τράβηξε για μια ακόμα φορά η Μαντόνα, δείχνοντας ότι… παραμένει στον θρόνο της

«Θέλω να κάνω το μεγαλύτερο σόου στον Πλανήτη κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου σόου στον Πλανήτη…» είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες η Μαντόνα, αναφερόμενη στην πολυαναμενόμενη συμμετοχή της στον τελικό του «Super Bowl». Και με την προχθεσινή της εμφάνιση, στο ημίχρονο του τελικού του Αμερικανικού Ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν 100 εκ. τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο, απέδειξε ότι εννοούσε απολύτως τα όσα είχε δηλώσει.

Γιατί δεν έχουμε παρακολουθήσει ποτέ μέχρι τώρα μια τέτοια υπερπαραγωγή, με τόσα άτομα επί σκηνής, για μια εμφάνιση μόλις 12 λεπτών… Και να φανταστείτε ότι η Μαντόνα εξομολογήθηκε πως η προετοιμασία που έκανε γι’ αυτά τα 12 λεπτά ήταν η πιο σκληρή των τελευταίων 25 χρόνων!

Η βασίλισσα της ποπ έκανε την εντυπωσιακή εμφάνισή της υπό τους ήχους της επιτυχίας της «Vogue», ως σύγχρονη Κλεοπάτρα, πάνω σε μια τεράστια πλατφόρμα, την οποία κουβαλούσαν δεκάδες άνδρες ντυμένοι Ρωμαίοι μονομάχοι. Ακολούθησε το τραγούδι της «Music», στο οποίο συνέβη και η μοναδική άτυχη στιγμή της εμφάνισής της, ένα στραβοπάτημα, το οποίο όμως προσπέρασε με τον επαγγελματισμό που πάντα την χαρακτήριζε.

Αυτοκρατορική εμφάνιση για τη βασίλισσα της ποπ

Λίγο αργότερα ανέβηκε στη σκηνή το συγκρότημα «LMFAO», το οποίο παρουσίασε ένα ρεμίξ του «Music» με δικά τους τραγούδια, για να ακολουθήσει η εμφάνιση της 53χρονης Μαντόνα ως μαζορέτας να τραγουδά, για πρώτη φορά ζωντανά, το νέο της σινγκλ με τίτλο «Give Me All Your Loving» συνοδευόμενη από τις Nicki Minaj και Μ.Ι.Α.

Το εντυπωσιακό φινάλε έγινε με το παλιό αλλά κλασικό χιτ «Like A Prayer», την ερμηνεία του οποίου «τόνωσε» η συμμετοχή πολυμελούς χορωδίας. Τη στιγμή που η Μαντόνα εξαφανιζόταν από τη σκηνή, σχηματίστηκαν οι λέξεις «World Peace».

Oπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, η νέα αυτή ζωντανή εμφάνιση της Μαντόνα δίχασε κοινό και κριτικούς. Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος που βρισκόταν στον Στάδιο την αποθέωσε. Την ώρα της εμφάνισής της «κόλλησαν» μπροστά στην τηλεόραση ακόμη περισσότεροι θεατές, ενώ το «Twitter» πήρε στην κυριολεξία φωτιά από τα εκατομμύρια σχόλια, θετικά κι αρνητικά, που αναφέρονταν σε εκείνη. Κάποιοι υποστήριξαν πως για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε τον τίτλο της «Βασίλισσας της Ποπ», ενώ κάποιοι άλλοι τη βρήκαν απλώς… εξωφρενική. Φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το στραβοπάτημά της, το οποίο πολλοί απέδωσαν στο… προχωρημένο της ηλικίας της: «Το κακό κορίτσι μεγάλωσε πια, είτε της αρέσει είτε όχι. Είναι αδύνατο να μαντέψεις τι θα έκανε πάνω σ’ αυτή τη σκηνή η δυναμική κι ακούραστη Μαντόνα των περασμένων δεκαετιών» έγραψαν μεταξύ άλλων οι «Νιου Γιορκ Τάιμς». Κάποιοι άλλοι πάλι σχολίασαν ως «υπερβολική» την προβολή του υπερβολικά γυμνασμένου κορμιού της.

Ετσι ή αλλιώς πάντως η Μαντόνα κατάφερε, για μία ακόμη φορά, να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα όλης της Υφηλίου. Αυτός ήταν ο στόχος της εν όψει της κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ και τον πέτυχε, σε απόλυτο βαθμό.

Αναστασία Κουκά

Μ.Ι.Α.

Σόκαρε η άσεμνη χειρονομία

Κι ενώ όλα στην εμφάνιση της πρωταγωνίστριας Μαντόνα πήγαν μια χαρά, ήρθε μια «κομπάρσα», η νεαρή ερμηνεύτρια, η Μ.Ι.Α., να προκαλέσει, με μια άσεμνη κίνησή της, τον πανικό στην παγκόσμια τηλεοπτική μετάδοση.

Το ομολογουμένως προκλητικό σήκωμα του μεσαίου δαχτύλου του χεριού της έκανε τον γύρο του κόσμου, καθώς έπιασε στον ύπνο τους υπεύθυνους της τηλεοπτικής μετάδοσης, οι οποίοι έσπευσαν να ζητήσουν συγνώμη.

Το περιστατικό αυτό ξύπνησε μνήμες από μια άλλη παλαιότερη μετάδοση του ίδιου τελικού το 2004, κατά τη διάρκεια του οποίου βγήκε σε κοινή θέα το στήθος της Τζάνετ Τζάκσον. Το «ατυχές» αυτό περιστατικό κόστισε ακριβά τόσο στην καριέρα της τραγουδίστριας, η οποία πήρε την κατιούσα, όσο και στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS, το οποίο αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 500.000 δολαρίων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου