LIFE STYLE

Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν θα έχω φάει και εγώ κέρατο;»

δημήτρης-σταρόβας-δεν-θα-έχω-φάει-και-380802

Για τις προτιμήσεις του στις γυναίκες, τις προσωπικές του εμπειρίες από σχέσεις και την εφηβεία της κόρης του μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

«Δεν θα έχω φάει και εγώ κέρατο; Έχω ανακαλύψει περιπτώσεις, που έφταιγα εγώ βέβαια. Μου έχουν πει και το απίστευτο: “Επειδή εσύ φταις που πήγα με άλλον, πρέπει να μου ζητήσεις συγγνώμη”. Από όπου φεύγω, αφήνω και το σπίτι. Έχω πάρει στη ζωή μου 30 πλυντήρια και άλλα τόσα σαλόνια» και περιέγραψε την γυναίκα που του αρέσει: «δεν με ενοχλεί να είναι μια γυναίκα τσουπωτή. Δεν μου αρέσουν οι πάρα πολύ αδύνατες».

Όσον αφορά τις επώνυμες καλλονές ποια προτιμάει;

«Δεν μου αρέσει σαν γυναίκα η Jennifer Aniston, δεν τη βρίσκω σεξουαλική. Η Monica Bellucci όμως είναι μια κατηγορία από μόνη της» και πρόσθεσε: «η Μενεγάκη είναι σέξι, χαζός είμαι;».

Μιλώντας για την κόρη του διηγήθηκε μια αστεία ιστορία: «Η κόρη του Λαυρέντη (σ.σ. Μαχαιρίτσα) είναι 17, η Μαρία – Κλάρα, και όταν πήγε να κάνει μια συναυλία στο σχολείο της, του λέει “κάτσε να σου γνωρίσω τον φίλο μου”. Βλέπει ένα ωραίο παιδί ο Λαυρέντης τη ρωτάει αν είναι αυτός, του λέει όχι, βλέπει ένα άλλο ωραίο παιδί πάλι του λέει όχι και έρχεται ένας χοντρός, με γυαλιά και μουσάκι. Οπότε ανησυχώ και εγώ μήπως βρει κάποιον σαν και μένα η κόρη μου».

www.zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου