LIFE STYLE

Βάσια Τριφύλλη εναντίον Πέτρου Μπούτου!

βάσια-τριφύλλη-εναντίον-πέτρου-μπούτ-383899

Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο πρωινάδικο του Mega και με το γνωστό χειμαρρώδες στυλ της εξαπέλυσε «επίθεση» στον Πέτρο Μπούτο για τον παραγκωνισμό της από το κανάλι της Μεσογείων.

«Θεωρώ ότι είμαι από τους στυλοβάτες του Mega, γιατί άνοιξε με τους “Αυθαίρετους”. Δεν ξέρω γιατί δεν τα λένε. (…) Ούτε μια φωτογραφία μου δεν έχουν εκεί στο γραφείο του Μπούτου που πηγαίνω καμιά φορά. Δεν έχουν καμία και δεν θέλω να βάλουν. Δεν με συμπαθεί ο Μπούτος και το λέω ευθαρσώς. Δεν σε φοβάμαι, φίλε μου, έχω κρεμάσει την κάπα μου πολύ ψηλά. Κανέναν δεν φοβάμαι, μόνο τον εαυτό μου και τον Θεό» είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη και συνέχισε:

«Δεν δικαιολογείται να έχω κάνει δέκα χρόνια τη μεγαλύτερη επιτυχία του κόσμου στο Mega και την “Ώρα την καλή” με 48% τηλεθέαση απέναντι από αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Σουηδία και να μη με έχουν φωνάξει μια φορά να παίξω μια “Πεθερά”; Δεν είναι δικαίωμά μου να το πω αυτό; Αυτός ο κύριος Μπούτος ακούει, φαίνεται, το όνομά μου και τρέχει! Μάλλον γιατί κάποια στιγμή είμαι αθυρόστομη. Ποτέ, όμως, δεν ήμουν σαν παρουσιάστρια αθυρόστομη. Ποτέ δεν προσέβαλα κανέναν καλεσμένο μου και ποτέ δεν είπα κάτι. Αλλά όταν με πειράξεις και με κεντρίσεις, θα σου απαντήσω».

Έπειτα κατέληξε λέγοντας: «Ό, τι λεφτά πήρα, που πήρα πολλά, τα έφερα πολύ χοντρά στο Mega».

Zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου