LIFE STYLE

Χ. Λούλης: «Το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν η δήλωσή μου για τη Ζέτα»

χ-λούλης-το-μεγαλύτερό-μου-λάθος-ήταν-385802

Καλεσμένος στο “Πρωινό mou” ήταν σήμερα το πρωί ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος με το που μπήκε στο στούντιο δήλωσε πως η μητέρα του του σύστησε να προσέξει τι θα πει για να μην γίνει καμία παρεξήγηση, όπως τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Το λάθος που έγινε με όλη την ιστορία και το άδικο ήταν ότι όλοι κατάλαβαν ότι εγώ θεωρούσα τον εαυτό μου καλύτερο και ότι αυτό που κάνω εγώ είναι κάτι πιο μεγάλο και πιο ωραίο και πιο καλό», είπε τονίζοντας ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να ξέρει τι δουλειά κάνει. «Εγώ δε στερώ από κανέναν το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται κι έτσι δε θα πρέπει να στερείται και από μένα το δικαίωμα να προσδιορίζω τη δουλειά μου», τόνισε και παραδέχθηκε ότι στη συγκεκριμένη συνέντευξη που προκάλεσε ντόρο έκανε πάρα πολλά λάθη.

«Εγώ είπα ότι δεν κάνουμε την ίδια δουλειά με τη Ζέτα. Ότι εγώ έχω μια ζωή προσανατολισμένη στο θέατρο, ότι ζω την καθημερινότητά μου δέκα ώρες την ημέρα στην πρόβα, στις παραστάσεις και σ’ αυτόν τον κόσμο και οι ορίζοντές μου είναι εκεί. Η Ζέτα έχει πιο διευρυμένους ορίζοντες. Κάνει τηλεπαιχνίδια, κάνει διάφορα. Εκ των πραγμάτων αυτοί είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι».

Και στο τέλος έκανε την αυτοκριτική του. «Η δήλωσή μου για τη Ζέτα ήταν λάθος. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει», είπε.

markos.tv

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου