LIFE STYLE

Έχουν φάει… ψωμί και αλάτι!

έχουν-φάει-ψωμί-και-αλάτι-401944

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Σολωμού αποκαλύπτουν ότι έχουν ζήσει πολλά μαζί και για το λόγο αυτό εκτός από καλοί συνάδελφοι είναι και φίλοι. Στη δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου είπε η Μαρία ότι «δεν ήμασταν στο ίδιο τμήμα, αλλά κάναμε παρέα.

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην προσέξει κανείς τον Νίκο, γιατί ακόμα και στην καφετέρια έδινε σόου. Στενοχωριόμουν όταν στην αρχή έβλεπα ότι τον είχε απορροφήσει η παρουσίαση, αλλά ο Νίκος δεν είναι από τους ανθρώπους που θα τα παρατήσουν εύκολα. Θα το παλέψει όσο περισσότερο μπορεί. Όταν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε για την “Ελίζα”, του απάντησα ότι έχω κλείσει να παίξω σε άλλη παράσταση, με αποτέλεσμα να με βρίσει και να μου το κλείσει στα μούτρα».

Ωστόσο, σαν καλοί φίλοι δεν μπορούσαν να μείνουν τσακωμένοι για πολύ καιρό.

«Ένα μήνα μετά συναντηθήκαμε τυχαία στο Κολωνάκι και μου πρότεινε να πιούμε καφέ. Λίγο πριν φύγω, μου είπε ότι η παράσταση τελικά θα παίζεται Δευτερότριτα, οπότε του λέω: “Στείλε μου το έργο να το διαβάσω”. Όταν το διάβασα κατουρήθηκα στα γέλια και είπα: Θα το κάνω, δήλωσε η Μαρία Σολωμού στο περιοδικό ΟΚ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου