LIFE STYLE

Γιατί επέλεξε να κάνει Χριστούγεννα μακριά απο την Ελλάδα η Ελένη Μενεγάκη;

γιατί-επέλεξε-να-κάνει-χριστούγεννα-μ-407584

Τα φετινά Χριστούγεννα κάτω από άκρα μυστικότητα τα περνάει σε κάποιο όμορφο μέρος του εξωτερικού η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο. Άν και ήθελαν να πάνε στα Γιάννενα δε τα κατάφεραν λόγω του ότι οι δημοσιογράφοι περίμεναν ένα καρέ.

Η Ελένη Μενεγάκη αναχώρησε την Πέμπτη το πρωί μαζί με τον σύντροφό της, για άγνωστο προορισμό στο εξωτερικό. Ακούστηκε ότι θα πάνε Ντουμπάι αλλά σε πιθανότητες και στοιχήματα δε θα μπούμε. Για μία ακόμη χρονιά λοιπόν η λαμπερή παρουσιάστρια επιλέγει να περάσει τις λίγες μέρες που έχει άδεια από τη δουλειά της μακριά απο τα παιδιά της μιας και θα τα έχει την Πρωτοχρονιά μαζί της. Πέρυσι τον ίδιο καιρό ο Ματεό Παντζόπουλος με την σύντροφό του είχε περάσει ρομαντικές στιγμές σε ένα παραδοσιακό πέτρινο σπίτι, στο χωριό του στα Γιάννενα. Αυτό το φοβήθηκαν φέτος μιας και οι παπαράτσι θα μπορούσαν άνετα να κάνουν την ζωή δύσκολη στο ζευγάρι.

Λίγο πριν φύγει, είχε την ευκαιρία να περάσει όμορφες οικογενειακές στιγμές αφού επέστρεψε στο σπίτι και ο αγαπημένος της αδερφός Θοδωρής Μισόκαλος. Αυτό το είδαμε και ως ανάρτηση από τον Θοδωρή ο οποίος έκανε και παραγγελιά στην μητέρα της Ελένης να φάει παστίτσιο. Ο Θοδωρής έχει τρομερή αδυναμία στα ανίψια του και αυτές τις μέρες πέρασε πολλές ώρες παίζοντας μαζί τους. Τα παιδιά μέχρι και την Δευτέρα το βράδυ θα περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τον πατέρα τους. Ο πρώην σύζυγός της Ελένης Μενεγάκη μετά το διαζύγιο, περνάει τις μέρες αυτές με τον Άγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια, μέχρι την Πρωτοχρονιά που επιστρέφουν στην μαμά τους και θα φύγει ο ίδιος με την παρεά του για την Θεσσαλονίκη ή κάποιον προορισμό στο εξωτερικό!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου