LIFE STYLE

Ποινή-χάδι για Βοσκόπουλο

ποινή-χάδι-για-βοσκόπουλο-457287

Ποινή τριών ετών φυλάκισης… με αναστολή, άκουσε ο τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για φορολογικές παραβάσεις που μαζί με τις προσαυξήσεις φτάνουν τα περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας, εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από τον συνήγορο υπεράσπισής .

Όπως κατέθεσε ο λογιστής του Βοσκόπουλου, όλα τα λεφτά πήγαιναν στην προηγούμενη σύζυγό του, κυρία Παπαδημητρίου, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια να υπαχθεί στη ρύθμιση του Υπουργείου Οικονομικών ο τραγουδιστής με το σκεπτικό ότι κατέχει μεγάλη ακίνητη περιουσία.

Στο δικαστήριο κατέθεσε η υπάλληλος της αρμόδιας ΔΟΥ, η οποία είπε ότι ο Βοσκόπουλος δεν έχει καταβάλλει, μέχρι στιγμής, καθόλου χρήματα για την οφειλή του και δεν υπήχθη στη ρύθμιση καθώς έχει στην κατοχή του ακίνητα αντικειμενικής αξίας 660.000 ευρώ.

Ωστόσο, όπως ειπώθηκε στη δίκη τα ακίνητα είναι δεσμευμένα από το Δημόσιο και τα μοναδικά εισοδήματα του Τόλη Βοσκόπουλου είναι τα πνευματικά δικαιώματα που εισπράττει από την ΑΕΠΙ καθώς και ένα ενοίκιο 3.500 ευρώ από διαμέρισμα στο Χαλάνδρι. Ο πρόεδρος τελικά μείωσε την ποινή κατά ένα έτος και αποφάσισε να είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου