LIFE STYLE

Για πόσο καιρό μπορούν να κρατήσουν μυστικό οι γυναίκες;

για-πόσο-καιρό-μπορούν-να-κρατήσουν-μυ-851206

Οι γυναίκες συνηθίζουν να εμπιστεύονται τα μυστικά τους σε άλλες γυναίκες. Κάνουν καλά άραγε; Το συγκεκριμένο ερώτημα απαντήθηκε από ερευνητές στην Αγγλία και τα αποτελέσματά του, μάλλον θα αλλάξουν τις συνήθειες των γυναικών.

Σύμφωνα με την έρευνα, ένα μυστικό που ανταλλάζουν δύο γυναίκες, παραμένει μυστικό μόνο για 47 ώρες και 15 λεπτά. Ναι, καλά διαβάσετε. Ούτε καν δύο ημέρες δεν μπορεί να κρατήσει κάποιο μυστικό το θηλυκό φύλο.

Η μελέτη αποκάλυψε επίσης ότι, ο μέσος όρος του χρόνου που μια γυναίκα μοιράζεται με ένα τρίτο πρόσωπο το μυστικό που της έχουν εμπιστευτεί,  είναι 5 ώρες.

Τρεις χιλιάδες γυναίκες συμμετείχαν στην συγκεκριμένη έρευνα και η ηλικία τους κυμαινόταν από 18 έως 65 χρόνων. Παραπάνω από το 50% των γυναικών, παραδέχτηκε ότι το αλκοόλ τις κάνει πιο ευάλωτες στο να διαδώσουν το μυστικό σε άλλους! Κυρίως οι φίλοι, οι σύζυγοι ή οι γονείς, ενημερώνονται πρώτοι.

(Σημ. δεν κάνουν και καμιά έρευνα για το πόσο μπορούν να κρατήσουν μυστικό οι άνδρες; Έτσι για να γνωρίζουμε ποιος έχει την… πρωτιά!)

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου