LIFE STYLE

Θρίλερ με γυναίκα που φέρεται ως κόρη του Jackson

θρίλερ-με-γυναίκα-που-φέρεται-ως-κόρη-τ-515432

Κόρη του Michael Jackson υποστηρίζει πως είναι μία 35χρονη, που προσέφυγε στη δικαιοσύνη καταγγέλλοντας σχέδιο της οικογένειας για την εξαφάνισή της, αλλά και ζητώντας τεστ DNA! Όπως υποστηρίζει η Mocienne Petit Jackson, ο θρύλος της ποπ άφησε έγκυο την μητέρα της όταν ήταν 17 ετών. Μητέρα της είναι η αδερφή της Diana Ross, μία από τις γυναίκες με τις οποίες ο Jackson είχε στενές σχέσεις που έφταναν στα όρια της λατρείας.

 

Η 35χρονη κατέθεσε προσφυγή σε δικαστήριο του Λος Άντζελες και υποστηρίζει πως η μητέρα του Jackson, Κatherine, επιχείρησε να την απαγάγει και να την «εξορίσει» στο Βέλγιο όταν ήταν στην ηλικία των 7 ετών, προκειμένου να μην θιγεί η δημόσια εικόνα του τραγουδιστή.

 

Η Mocienne, η οποία πάσχει από λεύκη όπως και ο Jacko, δήλωσε ότι θα διεκδικήσει ανοικτά ένα μέρος της περιουσίας του, ενώ θα κινηθεί δικαστικά ώστε να αναλάβει την κηδεμονία των παιδιών του.

 

Πλέον, η υπόθεση είναι στα χέρια του δικαστή που αναμένεται να διατάξει την διενέργεια τεστ DNA για να εξακριβωθούν οι ισχυρισμοί της 35χρονης.

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου