LIFE STYLE

Νέα μαρτυρία για Σπυρόπουλο- Η ύποπτη οντισιόν με ηθοποιό

νέα-μαρτυρία-για-σπυρόπουλο-η-ύποπτη-ο-670379

Σε μια ύποπτη οντισιόν της με τον Κώστα Σπυρόπουλο αναφέρθηκε η ηθοποιός Δέσποινα Τσολακάκη. Υπό το φως των τελευταίων καταγγελιών που έχουν γίνει κατά του σκηνοθέτη και ηθοποιού από πολλές γυναίκες του θεάτρου, η Τσολάκη μίλησε για την δική της εμπειρία.

«Όταν πληροφορήθηκα τις καταγγελίες εναντίον του Κώστα Σπυρόπουλου για σεξουαλική παρενόχληση, έπαθα σοκ» ανέφερε η ίδια.

«Τότε συνειδητοποίησα ότι ο άνθρωπος αυτός είχε προσπαθήσει να παρασύρει και μένα στο παρελθόν σε μία από αυτές τις πονηρές οντισιόν του» είπε η Τσολάκη.

Οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έγιναν κατά του Κώστα Σπυρόπουλου από πρωταγωνίστριες όπως η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Παναγιώτα Βλαντή επανέφεραν στη μνήμη της Δέσποινας Τσολάκη μια συγκεκριμένη οντισιόν στην οποία είχε κληθεί να συμμετάσχει.

Η γνωριμία με τον Σπυρόπουλο και την Βουγιουκλάκη

Όπως αφηγήθηκε η ίδια η γνωριμία της με τον Κώστα Σπυρόπουλο έγινε λόγω της συνεργασίας της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Εγώ είχα περάσει πρώτη ως εξαιρετικό ταλέντο σε οντισιόν της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Εκεί γνώρισα και τον Κώστα, όταν ήταν ακόμη πολύ νέος. Η Αλίκη μού είχε αδυναμία και τον έστελνε με τη Mercedes να έρθει να με πάρει από το σπίτι μου, στο Μοσχάτο, για να βγούμε το βράδυ να φάμε. Βέβαια, τότε ο Σπυρόπουλος ήταν σύντροφός της και δεν είχε δώσει καμία αφορμή για να σκεφτεί κάποιος κάτι αρνητικό γι’ αυτόν» είπε η Τσολάκη.

Η οντισιόν

«Καιρό μετά, όταν είχε «φύγει» πια η Βουγιουκλάκη, βρεθήκαμε τυχαία στον δρόμο και μου λέει: «Δεσποινάκι, τι κάνεις; Ετοιμάζω κάτι, πέρασε για οντισιόν». Συγκεκριμένα, μου είπε να πάω σε ένα γραφείο, αν θυμάμαι καλά ήταν κάπου στα βόρεια προάστια. Μου ζήτησε όμως να φορέσω κορμάκι και να πάω. Οταν μου το είπε αυτό, κάπως πονηρεύτηκα, γιατί φαινόταν ότι είμαι γυμνασμένη λόγω του χορού και με τα ρούχα μου, δεν χρειαζόταν δηλαδή το κορμάκι για να το διαπιστώσει κάποιος. Δε μου άρεσε αυτό, λοιπόν, και για παν ενδεχόμενο πήρα μαζί μου στην οντισιόν μια φίλη μου, μεγαλύτερη σε ηλικία από μένα» ανάφερε η ίδια.

«Μόλις μας αντίκρισε, τα έχασε. Ποιο έργο και ποια οντισιόν; Άλλαξε κουβέντα και φύγαμε έτσι. Δεν έγινε ούτε οντισιόν ούτε συνεργασία. Μασούσε τα λόγια του στη συνάντησή μας, προφανώς γιατί κατάλαβε πως δεν μπορούσε να κάνει αυτό που είχε στο μυαλό του. Όταν πρόσφατα πληροφορήθηκα τις καταγγελίες για εκείνον, σκέφτηκα πως είχα δίκιο τελικά που πονηρεύτηκα τότε».

Το περιστατικό στην ΕΡΤ

Η ηθοποιός που όπως περιγράφει η ίδια φέρεται να γλίτωσε από πιθανό περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στην παραπάνω περίπτωση, αναφέρθηκε και σε ανάλογη εμπειρία της με στέλεχος της ΕΡΤ: «Μου έχει τύχει περίπτωση παρενόχλησης από πρώην διευθυντή της ΕΡΤ. Πήγα να του ζητήσω δουλειά και μου πρότεινε να πάμε να φάμε μαζί το βράδυ. Εγώ λοιπόν, που ήμουν και πιο μικρή τότε, του λέω: “Δεν ήρθα εδώ για να φάω, αλλά για να δουλέψω”. Ε, αφού δεν ήθελα το… φαγητό, δεν πήρα και τη δουλειά».

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου