LIFE STYLE

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «έσπασε» τη σιωπή του: Τι απάντησε στη Μέγκαν, τι είπε για τον αδελφό του

ο-πρίγκιπας-ουίλιαμ-έσπασε-τη-σιωπή-673569

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αρνήθηκε τις κατηγορίες της Μέγκαν Μαρκλ για ρατσισμό εκ μέρους μελών της βασιλικής οικογένειας. Είναι τα πρώτα δημόσια σχόλια μετά τη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν με την Όπρα Γουίνφρεϊ.

“Δεν είμαστε οικογένεια ρατσιστών” τόνισε ο Ουίλιαμ απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μαζί με την Κέιτ Μίντλετον σε ένα σχολείο στο ανατολικό Λονδίνο.

Επίσης, πρόσθεσε ότι δεν είχε μιλήσει ακόμα με τον αδελφό του, “αλλά σκοπεύω να το κάνω”.

Η βασίλισσα Ελισάβετ σε ανακοίνωσή της σχολίασε πως αν και κάποιες αναμνήσεις διαφέρουν, “ολόκληρη η οικογένεια είναι λυπημένη” για τις δυσκολίες που βίωσε το ζευγάρι αυτά τα χρόνια”.H βασίλισσα, αναφερόμενη στο σχόλιο σχετικά με το χρώμα του μωρού του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, είπε ότι είναι πολύ ανησυχητικό και το θέμα θα το χειριστεί ιδιαιτέρως η οικογένεια. Πρόσθεσε ότι το ζευγάρι και ο γιος τους “θα είναι πάντα αγαπητά μέλη της οικογένειας”. Συγκεκριμένα η βασίλισσα αναφέρει στη δήλωσή της όπως δόθηκε στη δημοσιότητα από τα Ανάκτορα:

“Όλη η οικογένεια λυπήθηκε ακούγοντας σε πλήρη έκταση τις όσες προκλήσεις βίωσαν τα τελευταία χρόνια ο Χάρι και η Μέγκαν. Τα ζητήματα που ήγειραν, ιδίως αυτό του ρατσισμού, είναι ανησυχητικά. Ενώ κάποιες αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν, θα ληφθούν πολύ σοβαρά και θα τα αντιμετωπίσει η οικογένεια ιδιωτικά. Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι για πάντα πολύ αγαπητά μέλη της οικογένειας” αναφέρεται στη δήλωση της βασίλισσας.

Η Μέγκαν αρνήθηκε να κατονομάσει ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας ήταν αυτό που σχολίασε το ενδεχόμενο χρώμα δέρματος του γιου της, υποστηρίζοντας ότι θα ήταν βλαπτικό για το άτομο στην οικογένεια του συζύγου της που τον ανέθρεψε.

Αργότερα όμως ο πρίγκιπας Χάρι είπε ότι η συζήτηση αυτή όπου φαίνεται ότι διατυπώθηκε το ρατσιστικό σχόλιο έγινε πριν ακόμη από τον γάμο του με τη Μέγκαν, τον Μάιο του 2018. Όταν ο Χάρι ρωτήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τη συζήτηση αυτή, αρνήθηκε λέγοντας: “Δεν αισθάνομαι άνετα να το μοιραστώ αυτό. Αλλά αυτό ήταν στην αρχή, όταν η Μέγκαν δεν θα είχε ασφάλεια, όταν τα μέλη της οικογένειάς μου πρότειναν να συνεχίσει με την υποκριτική, επειδή δεν υπήρχαν αρκετά χρήματα να πληρώσουν για εκείνη και όλα αυτά τα πράγματα.

[enikos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου