LIFE STYLE

Γνωστοί Έλληνες κατά του Καλίδη μετά τις δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία!

γνωστοί-έλληνες-κατά-του-καλίδη-μετά-τ-377319

“Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν.

Τα όσα είπε στη συνέντευξή του για την ομοφυλοφιλία προκάλεσαν αντιδράσεις και γνωστοί Έλληνες έσπευσαν να κάνουν αναρτήσεις στα social media κατά των δηλώσεων του τραγουδιστή.

Μετά τη Μαίρη Συνατσάκη και την Αθηνά Οικονομάκου, σχετικές αναρτήσεις έκαναν οι Δανάη Μπάρκα , Νίκος Μουτσινάς, Αντίνοος Αλμπάνης.

Αρχικά ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης δημοσίευσε μέσω InstaStory, ένα μήνυμα προς τον Πάνο Καλίδη: “Φίλε Πάνο, σου έχω νέα! Το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο. Όπως επίσης το να υποστηρίζεις τις χελώνες δεν σε κάνει καρέτα καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα”!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ Νίκος Μουτσινάς, “κάρφωσε” τον τραγουδιστή, γράφοντας: “Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω! Ρε Πάνο;; Γιατί ρε Πάνο;; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από εμάς ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία σου τραγούδια ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο”;

Η ηθοποιός Δανάη Μπάρκα, με μία δημοσίευση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε και εκείνη στις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη, σχετικά με την ομοφυλοφιλία.

«Σίγουρα δεν είμαι ειδική αλλά είμαι άνθρωπος και έχω υπάρξει “παιδί κάποιου”. Βασιζόμενη σ αυτό θα πω στους γονείς να δώσουν στα παιδιά τους ΑΓΑΠΗ και μόνο έτσι θα γίνουν καλοί, δημιουργικοί και δυνατοί άνθρωποι.

Να είναι στηρίγματα για εκείνα και να τους οδηγούν προς το φως. Στα παιδιά που μπορεί να νιώθουν ότι είναι κάτι “διαφορετικό” από τους άλλους θα πω να είναι χαρούμενα. Όλοι είμαστε διαφορετικοί από όλους.

Αγαπήστε αυτή την διαφορά, βρείτε την γοητεία σε αυτήν και ορμήξτε στη ζωή για να είστε χαρούμενοι όπως γουστάρετε.

Στον τύπο που κρατάει όπλο σε αφίσα μπουζουκιών και μεγαλώνει παιδιά έχοντας ομοφοβικές απόψεις. Θα πω ένα πράγμα: Κρίμα», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στο Instagram.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου