LIFE STYLE

Έξαλλος ο Πάριος με τις δηλώσεις του Βαλάντη

έξαλλος-ο-πάριος-με-τις-δηλώσεις-του-βα-788301

Ο Γιάννης Πάριος πάντα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους συνάδελφους τους και σέβεται το έργο τους και τη δουλειά τους.

Όμως ο τραγουδιστής αυτή τη φορά άστραψε και βρόντηξε και αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Βαλάντη για τον ίδιο, τη Χαρουλά Αλέξιου και τη Δήμητρα Γαλάνη.

Ο Βαλάντης κάποιους μήνες πριν είχε μιλήσει και είχε δηλώσει δημόσια πως: «Δεν μπορώ να βλέπω μεγάλους ηλικιακά ανθρώπους να τραγουδούν, όποιοι κι αν είναι». Μάλιστα τότε ο τραγουδιστής δεν είχε διστάσει να αναφερθεί και στον Γιάννη Πάριο λέγοντας: «Θεωρώ ότι δεν έχει περάσει μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής από τον Πάριο, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Μετράει και η εικόνα, το όλο πακέτο».

Η απάντηση του Γ. Πάριου ήταν αφοπλιστική:

«Ποιος μωρέ θα μου πει να πάω σπίτι μου εγώ η Χαρούλα ή η Δήμητρα; Ποιος; Θα πάμε στο σπίτι μας όταν το αποφασίσουμε εμείς και όχι επειδή θα μας το επιβάλει; Άκου να δεις τι ζούμε! Ο όποιος τυχάρπαστος θέλει να θορυβήσει. Συναντιέμαι καμιά φορά με νέα παιδιά και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ασχολούνται με το τραγούδι και δεν ξέρουν τον Τσιτσάνη. Άμα δεν ξέρεις ιστορία, πώς θα προχωρήσεις; Ακούμε ξένους, μου λένε! Μα και εγώ άκουγα Ρόλινγκ Στόουνς, αλλά υποκλινόμουν στον Τσιτσάνη. Δεν μπορεί να μην ξέρεις τον «θησαυρό» της χώρας σου, ούτε μπορείς να μη δουλεύεις και να ασχολείσαι μόνο με την «εικόνα» σου; Πες μου, τι θα αφήσουν πίσω τους; Κοιλιακούς και σιλικόνη;».

Τον ενοχλούν ή τον πικραίνουν τέτοιου είδους δηλώσεις;: «Σιγά μην πικραθώ από πικραμένους και απελπισμένους που προσπαθούν να υπάρξουν θάβοντας εμάς τους παλιότερους… Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω! Δεν χάνω το χρόνο μου.»

Όσο για τις δηλώσεις του Βαλάντη, για τα παραπανίσια κιλά της Δήμητρας Γαλάνη, ο Γιάννης Πάριος, είπε: «Δεν πλασαρίστηκε σαν μανεκέν η Δήμητρα, ούτε πούλησε μπούτι! Τη θεϊκή φωνή της έβγαλε προς τα έξω και μας πλούτισε! Δεν υπάρχει σεβασμός, είναι απίστευτο. Να πιάνεις στο στόμα σου τη Γαλάνη επειδή σε ενοχλούν τα κιλά της!».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου