LIFE STYLE

ΨΕΜΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

ψεμα-η-συναυλια-τησ-δημητριου-στα-κατε-255367

Το μεγάλο σάλο που προκάλεσε η είδηση πως η Άντζελα Δημητρίου θα τραγουδήσει σε συναυλία στα Κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου έσπευσε να κοπάσει η δισκογραφική της εταιρία με ανακοίνωση που έστειλε στα Μέσα.

Ακολουθεί αυτούσιο το δελτίο Τύπου της εταιρίας:

«Δεν υφίσταται συναυλία της Άντζελας Δημητρίου στα Κατεχόμενα, είναι ψέμα!

Βούηξαν οι τηλεοράσεις και οι διάφοροι παντογνώστες, που προέτρεξαν να πουν, ότι η Άντζελα Δημητρίου δίνει συναυλία στα Κατεχόμενα, δυστυχώς γι’αυτούς βγήκαν ψεύτες. Το μόνο που υφίσταται είναι ότι ο Λιβανέζος εφοπλιστής την είχε καλέσει στα γενέθλιά του στο συγκεκριμένο καζίνο, αυτό λοιπόν παρερμηνεύτηκε ως συναυλία, φυσικά η Άντζελα δεν πρόκειται να πάει!

Με εκτίμηση

Ελένη Καλατζή

Lobby music».

Και λίγο αργότερα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε και αυτή την απάντησή της.

«Λυπάμαι πραγματικά, για όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί!! Λιβανέζος φίλος μου, εφοπλιστής μου έκανε πρόταση να κατέβω σε prive party 150 ατόμων για τα γενέθλια του!! Ποιά συναυλία στην κατεχόμενη Κύπρο!! Τόσα χρόνια δέχομαι χειμώνα, καλοκαίρι προτάσεις από την κατεχόμενη Κύπρο και ουδέποτε δέχτηκα!!! Γιατί να δεχτώ τώρα?? Από το πρωί έχω μιλήσει με φίλους μου επιχειρηματίες της Κύπρου, με πολιτικούς και το έχω αρνηθεί. Έχω εκνευριστεί γιατί νιώθω ότι επιμένουν για κάποιο λόγο!!! Γιατί αυτή την χρονική στιγμή που περνάει η Κύπρος τα προβλήματα της;; Για να στρέψουν ίσως αλλού τα βλέμματα του Λαού? Κάνεις δεν είπε το επιβεβαίωσε η ίδια!! Και ξέρετε πολύ καλά ότι έχω το θάρρος της γνώμης μου!! Η μουσική δεν έχει σύνορα!!! Ενώνει και δεν διχάζει!! Αλλά στο ψευδοκράτος δεν πήγα ούτε πριν δεκαπέντε χρόνια που είχα την τεράστια επιτυχία και δεν πρόκειται ποτέ να πάω, όχι μόνο για επαγγελματικές προτάσεις, αλλά ούτε και για τουρισμό… όπως έχουν κάνει άλλοι και άλλοι!! Αναρωτηθείτε λοιπόν γιατί έγινε όλο αυτό??? Ευχαριστώ πολύ!!!»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου