LIFE STYLE

Μάρθα Καραγιάννη: Συγκλονίζει ο βολιώτης ψυχίατρος Δημ. Σούρας -«Έφυγε από τη ζωή ενώ μου μιλούσε στο τηλέφωνο»

μάρθα-καραγιάννη-συγκλονίζει-ο-βολιώ-866813

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- χώρο η είδηση του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη σε ηλικία 82 ετών.

Μια από τις θρυλικές μορφές του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής (18/9). Την είδηση του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη επιβεβαίωσε στον αέρα του «Καλύτερα δε Γίνεται» του Alpha ο ψυχίατρος και στενός της φίλος, Δημήτρης Σούρας, ο οποίος προχώρησε και σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Συντετριμμένος μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της σπουδαίας ηθοποιού και μάλιστα αποκάλυψε ότι άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο.

Όπως ανέφερε, η φίλη της Ντόρα Δούμα που μένει μαζί της του τηλεφώνησε για να του πει πως δεν είναι καλά. Εκείνος ζήτησε να μιλήσει με την ηθοποιό, του είπε «καλημέρα» και «έφυγε».

Μάρθα Καραγιάννη: «Είπε “κα…” και μετά σταμάτησε»

«Δυστυχώς η Μάρθα “έφυγε”. Τα πράγματα έγιναν ως εξής: Γύρω στη 1 παρά τέταρτο, η Ντόρα η αγαπημένη της φίλη, η αδελφή της, το πιο δικό της πρόσωπο, μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι βλέπει πως η Μάρθα δεν είναι πολύ καλά. Της είπα να μου μιλήσει, μου είπε “καλημέρα Δημήτρη”. Και της απάντησα πως δεν μου φτάνει αυτό. Θέλω να μου πεις και κάτι παραπάνω. “Καλημέρα, τι κάνεις, πώς είσαι”. Είπε “κα…” και μετά σταμάτησε.

Παίρνω τη Ντόρα που ήταν δίπλα της στο τηλέφωνο και της ζητώ να καλέσει ασθενοφόρο, τα πάντα. Της έδωσα το νούμερο και σε τρία λεπτά με πήρε η Ντόρα, ουρλιάζοντας ότι η Μάρθα “έφυγε”. Από τότε, είμαστε όλοι δίπλα και είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε μία μεγάλη πρωταγωνίστρια. Για μένα “έφυγε” και μια πολύτιμη φίλη, ένας πολύ δικός μου άνθρωπος. Η Ντόρα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Αυτή δυστυχώς είναι η αναγγελία του θανάτου της μεγάλης Μάρθας Καραγιάννη. Το πιο δυσάρεστο είναι ότι σε μένα έμελλε να υπογράψω τον θάνατό της σαν γιατρός».

Πηγή: iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου