LIFE STYLE

Θέμης Αδαμαντίδης: Βίντεο και φωτογραφία ντοκουμέντα από τα χτυπήματα στη Βαρβάρα Κίρκη

θέμης-αδαμαντίδης-βίντεο-και-φωτογρα-879716

Λίγες ώρες πριν από τη δίκη, κυκλοφόρησε φωτογραφία που δείχνει τη γυναίκα να έχει σημάδια από χτυπήματα κάτω από τα μάτια και στα χείλη της – Στο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται η γυναίκα να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας – Τη Δευτέρα δικάζεται ο Θέμης Αδαμαντίδης

Μετά τις φρικιαστικές καταγγελίες, ντοκουμέντα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μαρτυρούν το μέγεθος της κακοποίησης σε βάρος της συντρόφου του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη. Η Βαρβάρα Κίρκη κατηγόρησε τον σύντροφό της ότι βιαιοπραγούσε εναντίον της, με πολλαπλά χτυπήματα, ανάμεσα στα οποία και οι κλωτσιές.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η γυναίκα, ο τραγουδιστής συνελήφθη, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και αναμένεται να δικαστεί τη Δευτέρα. Λίγες ώρες πριν από τη δίκη, κυκλοφόρησε φωτογραφία που δείχνει τη γυναίκα να έχει σημάδια από χτυπήματα κάτω από τα μάτια και στα χείλη της.

Στο φως και βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται η γυναίκα να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας. Το βίντεο είναι τραβηγμένο έξω από προποτζίδικο και σε αυτό, εμφανίζεται το ζευγάρι να προχωράει, όταν ξαφνικά, η γυναίκα δέχεται μία κλωτσιά, την ώρα μάλιστα που έχει γυρισμένη την πλάτη της.
Στη συνέχεια ο τραγουδιστής, την σπρώχνει προς το αυτοκίνητο.

«Το παράπονό της είναι ότι αντί να της ζητήσει μια συγγνώμη και να επισκεφθεί έναν ειδικό ψυχικής υγείας ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του, χρησιμοποίησε μια λάθος τακτική. Στράφηκε εναντίον της με μηνύσεις ενώ το βίντεο που δημοσιεύθηκε,τον διαψεύδει κατηγορηματικά και προφανώς φάνηκε ότι δεν είχαν μελετήσει τα στοιχεία της δικογραφίας» δηλώνει ο δικηγόρος της Βαρβάρας Κίρκη, Απόστολος Λύτρας.

Αύριο Δευτέρα θα δικαστεί ο Θέμης Αδμααντίδης, μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με τους όρους να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του κάτω των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο, βρίσκεται στο επίκεντρο από το βράδυ της Παρασκευής, όταν έγινε γνωστή η μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η Βαρβάρα Κίρκη για επεισόδιο που είχαν στην Άνω Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η γυναίκα το σκηνικό που την οδήγησε να προσφύγει στην ΕΛ.ΑΣ έχει ως εξής:

«Είμαι σύντροφος του Αδαμαντίδη Θεμιστοκλή και μένουμε μαζί στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Στις 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο στο play ΟΠΑΠ στην Άνω Γλυφάδα στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας, του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα. Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Εγώ για περίπου 2 ώρες ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και τον περίμενα.

Κάποια στιγμή γύρω στις 1:30, βγήκα από το αυτοκίνητο, βρισκόμουν ακριβώς απέξω, μίλησα στο κινητό μου τηλέφωνο στην εφαρμογή messenger. Εκείνος μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε, δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση «καρ…., πουτ…, ξεκ…, γαμ…., με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω». Με κατηγορούσε επίσης ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές.

Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλεια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου. Με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη μέρα.

Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα μου όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει, με τις φράσεις «καρ…., πουτ…» και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο.


«Με είχε σαπίσει στο ξύλο, δεν άντεξα άλλο»

Παράλληλα, σε δηλώσεις που έκανε στο protothema.gr, η Βαρβάρα Κίρκη ανέφερε πως «με είχε σαπίσει στο ξύλο. Με μια συγγνώμη του γύριζα και πάλι στην αγκαλιά του και μετά ξανά και ξανά τα ίδια. Έχουμε έναν χρόνο σχέση, δεν είμαι πρώην σχέση του και υπέμεινα πολλά, όλο αυτό το διάστημα. Πονάει η ψυχή μου… Προχτές ξεχείλισε το ποτήρι… Υπάρχει βίντεο που με χτυπάει και θα δικαιωθώ. Είναι όλα αλήθεια, όσα έχω καταθέσει στην αστυνομία. Υπάρχουν μάρτυρες και βίντεο. Θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή του Α.Τ. Αλίμου που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μου και μετά τη μήνυση που κατέθεσα, συνελήφθη ο Θέμης. Πονάει η ψυχή μου, ειλικρινά».

Παρόμοιες αναφορές έγιναν και από την πρώην σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Ο Θέμης κλωτσούσε την πόρτα και ξανά τα ίδια. Δεν άντεξα άλλο αυτήν την κόλαση μαζί του. Κουράστηκα. Μου έφυγε το κεφάλι από τα χαστούκια και πάνω στον καβγά χτύπησα πάνω σε μια ξύλινη καρέκλα. Όλα τα χρόνια με απατούσε, σύννεφο το κέρατο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μίλαγα, υπέμεινα πολλά κι όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου. Τον έδιωχνα από το σπίτι κι αυτός με έβριζε και με χτυπούσε».

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου