LIFE STYLE

Χαλίνα Χάλτσινς: Ποια είναι η κοπέλα που έπεσε νεκρή στα γυρίσματα του “Rust“

χαλίνα-χάλτσινς-ποια-είναι-η-κοπέλα-πο-851206

Τον γύρο του κόσμου κάνει από τις πρώτες πρωινές ώρες η είδηση του θανάτου της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Rust”, που γυριζόταν στο Bonanza Creek Ranch του New Mexico, όταν το όπλο που κρατούσε ο διάσημος ηθοποιός και παραγωγός, Άλεκ Μπάλντουιν, εκπυρσοκρότησε.

Και μπορεί ο Άλεκ Μπάλντουιν να είναι γνωστός τόσο μέσα από τις ταινίες του όσο και μέσα από τις μιμήσεις του πρώην προέδρου Τραμπ στην αμερικανική τηλεόραση, ωστόσο ελάχιστα γνωρίζουμε για τη 42χρονη αδικοχαμένη κινηματογραφίστρια και διευθύντρια φωτογραφίας με καταγωγή από την Ουκρανία.

Όπως αναφέρεται στη βιογραφία της, η διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1979 και μεγάλωσε σε μια σοβιετική στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Kyiv National University και πήρε πτυχίο στη διεθνή δημοσιογραφία, ενώ πριν κάνει τα πρώτα της βήματα στον Κινηματογράfο εργάστηκε ως ερευνητική δημοσιογράφος. Κινηματογραφιστές όπως οι Christopher Doyle και Sergey Urusevskiy την ενέπνευσαν και αποφάσισε να επικεντρωθεί στον κινηματογράφο. Το 2015 αποφοίτησε από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου και εργάστηκε σε αρκετές ταινίες μικρού μήκους, πριν γυρίσει το “Archenemy”, ένα φιλμ μεγάλου μήκους στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Τζο Μανγκανιέλο.

Το 2018 ήταν μία από τις 8 γυναίκες κινηματογραφίστριες, που επιλέγησαν για το 21st Century Fox DP Lab και το 2019 το αμερικανικό περιοδικό Cinematographer τη χαρακτήρισε “ανερχόμενο αστέρι”.

Η τελευταία της ανάρτηση από τα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν

Τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό τέλος της, όταν πριν δυο μόλις ημέρες η Χάτσινς αναρτούσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μικρής διάρκειας βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας “Rust”, στο οποίο απεικονίζεται να απολαμβάνει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας παραγωγής μια βόλτα με άλογα.

news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου