LIFE STYLE

Κάτω Παρτάλι: «Με τρόμαξε η συμμετοχή μου στη σειρά. Είχα κρίσεις πανικού»

κάτω-παρτάλι-με-τρόμαξε-η-συμμετοχή-μ-775833

Το “Κάτω Παρτάλι” προβάλλεται ξανά σε επανάληψη και η κάμερα του MEGA συνάντησε την Νάντια Κοντογεώργη μαζί με τον Μίνω Θεοχάρη, οι οποίοι θυμήθηκαν την εποχή των γυρισμάτων για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς.

Οι δύο ηθοποιοί, μέχρι και σήμερα διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις, μιας και το “Παρτάλι” τους έφερε αρκετά κοντά.

«Πραγματικά περνούσαμε καταπληκτικά όλη εκείνη την περίοδο και είχε και πάρα πολύ δουλειά ταυτόχρονα. Εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία γιατί μου αρέσει και η επικοινωνία με τον κόσμο», ανέφερε η Νάντια Κοντογεώργη για την τηλεοπτική σειρά.

Όσο για τον Μίνω Θεοχάρη, ο ηθοποιός πέρασε σε αποκαλύψεις για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνη την περίοδο με την ξαφνική δημοσιότητα που έλαβε…

«Εγώ θυμάμαι ότι είχε πιεστεί πολύ και επειδή δεν είχα περισσότερη εμπειρία στην τηλεόραση, είχα πιεστεί πάρα πολύ. Εμένα με τρόμαξε όλο αυτό, έπαθα μετά και κρίσεις πανικού. Ίσως το πρόβλημα να ήταν και ο ρόλος μου, ο οποίος ήταν πολύ χαρακτηριστικός και ιδιαίτερος. Η σειρά είχε τρομερό σενάριο και επίσης όλοι οι ηθοποιοί, ήταν ένας κι ένας. Εκεί οφείλεται η επιτυχία της σειράς» , δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

newsbomb.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου