LIFE STYLE

PLATINUM & GOLD βραβείο για το You Cann by ΕΨΑ στα VEGAN AWARDS

platinum-gold-βραβείο-για-το-you-cann-by-εψα-στα-vegan-awards-783518

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε το You Cann by ΕΨΑ στα Vegan Awards, το νέο θεσμό που επιβράβευσε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που προάγουν το vegan lifestyle.

Στον Πυλώνα Food & Beverage, το You Cann by ΕΨΑ απέσπασε το PLATINUM βραβείο, που σημαίνει ότι συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία από όλες τις υποψηφιότητες. Παράλληλα, στην ενότητα Drink of the Year κέρδισε το GOLD βραβείο, κάνοντας δυναμικά την είσοδό του στη Vegan κοινότητα.

Μέσα σε μια όχι εύκολη χρονιά, η ΕΨΑ επέκτεινε τη γκάμα της, με ένα 100% φυσικό προϊόν, χωρίς ζάχαρη, που ανταποκρίνεται πλήρως στην τάση της εποχής.

Το You Cann είναι ένα ισορροπημένο ανθρακούχο ποτό με αφέψημα βιομηχανικής κάνναβης (hemp) και εκχύλισμα φύλλων στέβια. Έχει μόνο 3 θερμίδες ανά συσκευασία και συνδυάζει ευχάριστα τη φυσική γεύση της βιομηχανικής κάνναβης, το έντονο άρωμα και τον εκπληκτικό σχεδιασμό. Το You Cann δεν περιέχει την ψυχοτρόπο ουσία του φυτού THC, αλλά έχει όλα τα ευεργετικά στοιχεία της κάνναβης.

Το προϊόν υπογράφεται από την ΕΨΑ και αποτελεί ένα νέο brand με μεγάλες προοπτικές, στο πλαίσιο της καινοτομίας της εταιρίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου