LIFE STYLE

Εξελίξεις στο Καφέ της Χαράς: Πώποτας και Φατσέας μεταξύ ζωής και θανάτου

εξελίξεις-στο-καφέ-της-χαράς-πώποτας-κ-837316

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει στον ρόλο του «Σταύρακα» από τη σειρά του Χάρη Ρώμα «Το Καφέ της Χαράς». Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις εξελίξεις και αποκάλυψε ότι στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα υπάρξει μεγάλη ανατροπή με τον Πώποτα και τον Φατσέα να κινδυνεύουν.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Παπαθανάσης είπε για«Το Καφέ της Χαράς»: «Θα έχουμε έναν γάμο και μία εγκυμοσύνη. Και εκεί που είμαστε έτοιμοι για τον γάμο, δεν θα γίνει γάμος. Κάτι θα συμβεί. Θα γνωρίσουμε τον πατέρα της Αρετής και εκεί θα γίνει μια μεγάλη ανατροπή. Και άλλη μια φοβερή ανατροπή έχουμε με τον Φατσέα. Επιστρέφει η Ευτυχία Φαναριώτη και ίσως και ο Καραμίχος. Έχουμε την τρομερή εμφάνιση του “μεγάλου αφεντικού” του Σπύρου Μπιμπίλα και έχουμε και την εμφάνιση του άντρα της Ζέτας Δούκα – που θα είναι ο Νίκος Ψαρράς».

«Κάτι θα πάθουν ο Χάρης Ρώμας και ο Φατσέας, ατυχήματα που θα είναι μεταξύ ζωής και θανάτου» είπε ο Γιάννης Παπαθανάσης για τις εξελίξεις στο «Καφέ της Χαράς».

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου