LIFE STYLE

Συγκλονίζει ο Mike: «Δεν το πίστευα ότι έχω καρκίνο στα γεννητικά όργανα»

συγκλονίζει-ο-mike-δεν-το-πίστευα-ότι-έχω-840334

Πριν μερικές μέρες και με αφορμή τα γενέθλιά του ο ράπερ Mike αποκάλυψε στους θαυμαστές του ότι πέρασε καρκίνο.

Ο 27χρονος τραγουδιστής μίλησε το βράδυ της Τετάρτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το ‘’The 2Night Show’’ για την περιπέτειά του με τον καρκίνο, τις δύσκολες μέρες με τις χημειοθεραπείες και έστειλε το δικό του μήνυμα δύναμης και αγάπης σε όσους βρίσκονται στην ίδια ή παρόμοια με εκείνον θέση.

«Είμαι καλά ψυχολογικά. Ήμουν πάντα καλά ψυχολογικά. Τώρα είμαι καλά. Αυτό ξεκίνησε από τον Μάιο κι εκεί που είχα κανονίσει τις δουλειές μου και τις διακοπές μου, είχα μια ενόχληση στο πόδι μου κι έλεγα ότι θα είναι κάποιο τράβηγμα από την γυμναστική. Πέρασαν λίγες εβδομάδες κι είχα έντονο πόνο. Έβγαλα καρκίνο στον όρχι. Έκανα ψηλάφηση στον όρχι και βρήκα κάτι σκληρό. Υπέθεσα ότι θα είναι κάποια κιρσοκήλη. Φοβήθηκα και πήγα στον παθολόγο μου. Έκανα υπέρηχο και μου είπε η γυναίκα που με εξέτασε ότι είναι μάζα που πρέπει να την κοιτάξεις για να μην με τρομάξει. Παίρνω το γιατρό, μου είπε να πάω από εκεί και με έστειλε σε έναν ουρολόγο.

Πήγα στον ουρολόγο με τον πατέρα μου. Ο γιατρός μου είπε ότι έχω καρκίνο στον όρχι. Μου ήρθε κεραμίδα αλλά δεν το πίστευα κιόλας. Ο πατέρας μου είχε μείνει κόκκαλο. Είχαμε και κάποια περιστατσικά στην οικογένεια και η μάνα μου έχει περάσει καρκίνο στο στήθος και η θεία μου. Μας εξήγησε ο γιατρός τι έχω. Ξεκίνησε μια διαδικασία επώδυνη. Έκανα και χημειοθεραπείες. Έκανα το χειρουργείο για να βγάλουμε τον ένα, διαφορετικά θα γινόταν σίγουρα μετάσταση. Μου είπανε, θα το βγάλουμε και θα δούμε από την βιοψία αν είναι καλοήθης όγκος ή κακοήθης, όπως ήταν τελικά.

Δεν ήθελα να το περάσω μαζί με κανέναν. Δεν ήθελα να βαραίνω τους άλλους. Ούτε την κοπέλα μου, ούτε τους γονείς μου. Προσπαθούσα να μην το περνάω σε κανέναν όλο αυτό, ξέσπαγα όταν έκανα μπάνιο. Είμαι βαφτισμένος και Νεκτάριος. Ο Άγιος Νεκτάριος είναι προστάτης της υγείας, κάτω από το σπίτι μου υπάρχει η εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου, τυχαία πάνω από το κρεβάτι μου στην τελευταία μου χημειοθεραπεία υπήρχε η εικόνα του. Είναι κάποια σημάδια. Έχω πολύ πίστη, πήγαινα και προσευχόμουν, δε μπορώ να εξηγήσω αυτό που ένιωθα σε αυτές τις προσευχές. Μπήκα για χειρουργείο, δεν είχα ξανακάνει χειρουργείο και φοβήθηκα πολύ. Ρώτησα το γιατρό αν μπορώ να κάνω τις δραστηριότητές μου. Πέντε εβδομάδες δυσκολευόμουν και να ξαπλώσω, με βοήθαγε η κοπέλα μου να σηκωθώ. Η Έλενα ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό, περισσότερο δε θα μπορούσε να είναι δίπλα μου», είπε συγκλονίζοντας ο Mike.

[Star.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου