LIFE STYLE

Ανοίγει το πρώτο κατάστημα FYLLIANA franchise στην Αθήνα

ανοίγει-το-πρώτο-κατάστημα-fylliana-franchise-στην-αθ-840457

Από το Ίλιον ξεκινάει η εταιρεία Fylliana την ανάπτυξη του δικτύου franchise καταστημάτων της στην Αθήνα.

H Fylliana, ανταποδίδοντας με απόλυτο σεβασμό την εκτίμηση της αγοράς και των καταναλωτών προς την εταιρεία και τα προϊόντα της, ανταποκρίνεται με τη δημιουργία και την ανάπτυξη μέσω franchise, αλυσίδας καταστημάτων του brand με αντικείμενο τη λιανική πώληση επίπλων και διακοσμητικών ειδών σπιτιού.

Στόχος είναι η προσφορά συνολικών διακοσμητικών προτάσεων, σε προσιτές τιμές, σε φιλικό και οικείο σπιτικό περιβάλλον και η ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών του καταναλωτή, δίνοντας του την έμπνευση για να διακοσμήσει το δικό του χώρο, εύκολα και οικονομικά.

Τα καταστήματα Fylliana ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών, σε ένα χώρο εξυπηρέτησης υψηλών προδιαγραφών, με ισχυρή και αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα.

Στο Ίλιον, στην οδό Θηβών 504, σε έναν επιβλητικό αλλά και ιδιαίτερης εμπορικής αξίας χώρο, ο οποίος ανακαινίσθηκε ριζικά και διαμορφώθηκε σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας Fylliana, η ομάδα της Fylliana, με πολύ μεράκι ετοιμάζει το νέο κατάστημα, ένα σύγχρονο χώρο με ιδιαίτερη αισθητική, που προσφέρει στον καταναλωτή τις ιδανικές λύσεις για τη διακόσμηση κάθε χώρου.

Έπιπλα, στρώματα, διακοσμητικά, φωτιστικά, υφάσματα, έπιπλα κήπου, αποτελούν την ολοκληρωμένη λύση για κάθε προσωπικό ή επαγγελματικό χώρο.

Το νέο κατάστημα ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 10/10/20, για να υποδεχθεί με χαρά και ενθουσιασμό το κοινό, σ’ ένα εκθεσιακό χώρο άνω των 800 τ.μ.

Σε μια ολοένα πιο ανταγωνιστική αγορά με αυξημένες απαιτήσεις, η Fylliana αποσκοπεί στη δημιουργία ενός δικτύου franchise καταστημάτων που θα εξοπλίζουν κάθε ελληνικό σπίτι με τις ιδανικές επιλογές εσωτερικής διακόσμησης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ας γνωρίσουμε την Fylliana…

Η εταιρεία Fylliana συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εισαγωγικές εταιρείες στο χώρο του επίπλου,και της διακόσμησης , εξυπηρετώντας ένα εκτενές δίκτυο πελατών, εκ των οποίων, 74 συνεργαζόμενα σημεία πώλησης με τη μορφή shop in shop.

Η Εταιρεία εδρεύει στον Κορινό Πιερίας, στο 7ο χλμ. της Ν.Ε.Ο. Κατερίνης-Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 17.000m², συνολικής κτιριακής κάλυψης 10.000m².Διαθετει ιδιόκτητο showroom 1200τμ για την εξυπηρέτηση των συνεργατών της .Η εταιρία απασχολεί 50ατομα προσωπικό.

Η Fylliana καθιερώθηκε στο χώρο των επίπλων και ειδών διακόσμησης μέσα από το ευρύτερο δίκτυο πωλήσεων της τόσο
στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με εξαγωγές στις Βαλκανικές χώρες.

Την τελευταία πενταετία, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η εταιρεία κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τον κύκλο εργασιών της και να κρατήσει υψηλή κερδοφορία, γεγονός που την εντάσσει στις πιο οικονομικά υγιείς του χώρου.

H Fylliana, ανταποδίδοντας με απόλυτο σεβασμό την εκτίμηση της αγοράς και των καταναλωτών προς την εταιρεία και τα προϊόντα της, ανταποκρίνεται με τη δημιουργία και την ανάπτυξη μέσω franchise, αλυσίδας καταστημάτων του brand με αντικείμενο τη λιανική πώληση επίπλων και διακοσμητικών ειδών σπιτιού.

Τα καταστήματα Fylliana ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών, σε ένα χώρο εξυπηρέτησης υψηλών προδιαγραφών, με ισχυρή και αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα.

Το πρότυπο εταιρικό κατάστημα Fylliana στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 1.500 τμ, στην Κατερίνη και αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης λιανικής που η εταιρεία έχει αρχίσει να υλοποιεί σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας.
Το πρώτο franchise κατάστημα στη Λάρισα έχει ήδη ανοίξει τις πύλες του στις 27/7/20, στην διεύθυνση Σωκράτους 142 & Π.Ε.Ο Λάρισας-Θεσσαλονίκης, σε έναν επιβλητικό χώρο 1.300 τ.μ. που δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις του interior design και προσφέρει στον επισκέπτη πολλαπλές επιλογές για κάθε χώρο, επαγγελματικό ή προσωπικό.

Η εταιρία έχει ήδη υπογράψει τη συμφωνία για το δεύτερο franchise κατάστημα στο Ίλιον της Αθήνας, το οποίο είναι υπό κατασκευή και πρόκειται να λειτουργήσει στα μέσα Οκτωβρίου.

Παράλληλα διερευνά πιθανές συνεργασίες για την Θεσσαλονίκη και άλλα αστικά κέντρα.

Σε μια ολοένα πιο ανταγωνιστική αγορά με αυξημένες απαιτήσεις, η Fylliana επενδύει στρατηγικά στο λιανεμπόριο και σε συνεργασίες που θα επιταχύνουν την ανάπτυξη βάση του σχεδίου δράσης, με επιλεγμένους επιχειρηματίες που μοιράζονται το όραμα και τις αξίες της και τις εκφράζουν σε όλα τα επίπεδα της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ένα όραμα που θέλει η κερδοφορία της Εταιρίας και των συνεργατών της να συμβαδίζει πάντα με το επιχειρηματικό ήθος, το ξεχωριστό, αναγνωρίσιμο προϊόν και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ αυτής, των καταναλωτών και των συνεργατών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου