LIFE STYLE

Η υπόδειξη από το παλάτι που έκανε τη Μέγκαν Μαρκλ να πει: «Αυτό πάει πολύ»

η-υπόδειξη-από-το-παλάτι-που-έκανε-τη-μέ-751619

Υποτίθεται πως θα ήταν μια ευτυχισμένη ιστορία: δύο άνθρωποι ερωτεύονται, παντρεύονται, φέρνουν στον κόσμο ένα παιδί, υπηρετούν τη βασίλισσα, τέλος. Κι όμως, η ζωή της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι μόνο έτσι δεν είναι, όπως αποκαλύπτεται στη νέα βιογραφία με τίτλο «Finding Freedom».

Το «Finding Freedom» («Βρίσκοντας την Ελευθερία») θα κυκλοφορήσει αύριο από τις Εκδόσεις «Χάρτινη Πόλη», στα ελληνικά. Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα προκαλέσει αίσθηση, καθώς, αν και δεν βασίζεται σε διηγήσεις του ζευγαριού αλλά φίλων του, θεωρείται ότι μεταφέρει τη θέση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι για όσα συνέβησαν στο παλάτι και τους οδήγησαν στο Megxit.

Πρόκειται ίσως για το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στον κόσμο. Κι αυτό γιατί η ζωή τους θυμίζει παραμύθι. Ενας πρίγκιπας ερωτεύεται μια κοινή θνητή και ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν τόσο ήρεμα. Τα βρετανικά, και όχι μόνο, μέσα, έκαναν ανελέητο πόλεμο στη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους.

Τώρα, το «Finding Freedoom» αναμένεται να προκαλέσει σάλο, αλλά και να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της κοινής τους ζωής αλλά και το πόσο δυσκολεύτηκε η Μέγκαν Μαρκλ με τη νέα πραγματικότητα, καθώς και τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στην απόφαση να απομακρυνθεί από τη βασιλική οικογένεια.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι

Στο βιβλίο «Finding Freedom – Βρίσκοντας την Ελευθερία. Χάρι και Μέγκαν και η Δημιουργία μιας Μοντέρνας Βασιλικής Οικογένειας» όσοι έχουν την περιέργεια να μάθουν τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των παλατιών της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, θα έχουν την ευκαιρία, εκτός των άλλων, να μάθουν για τη γνωριμία τους και το πότε κατάλαβε η Μέγκαν Μαρκλ ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι πράγματι ο δικός της πρίγκιπας του παραμυθιού.

Συγκεκριμένα, σε ένα απόσπασμα αναφέρεται: «Πραγματοποιώντας έναν χρόνο μετά τη γνωριμία τους το ταξίδι τους εκείνο στην Μποτσουάνα για να γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο, η Μέγκαν εκμυστηρεύθηκε στον Χάρι τις προσδοκίες της για το μέλλον, στο οποίο ανήκε κι εκείνος. Για τον Χάρι, τα πράγματα ήταν απλά: είχαν υποσχεθεί να μην αφήσει ποτέ ο ένας τον άλλον, και αυτή την υπόσχεση σκόπευε να την κρατήσει. Στο πάρτι-έκπληξη που οργάνωσε ο Χάρι για τα γενέθλιά της, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αφρική, η Μέγκαν βλέποντάς τον να χαμογελάει καθώς κουβαλούσε μια μικρή τούρτα, ένιωσε να αγαπάει και να αγαπιέται περισσότερο από ποτέ. Μετά την επιστροφή τους από εκείνο το ταξίδι, η Μέγκαν δήλωσε σε έναν φίλο: ’’Ποτέ δεν είχα νιώσει τόση ασφάλεια, τόσο κοντά σε κάποιον και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα’’».

Το ξέσπασμα της Μέγκαν Μαρκλ

Σε ένα άλλο σημείο της βιογραφίας, γίνεται γνωστό πως η Μέγκαν Μαρκλ δυσκολεύτηκε πολύ να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, ακόμη και προτού γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, μετά από μερικούς μόλις μήνες σχέσης, η Μέγκαν Μαρκλ ένιωσε πως η σουρεαλιστική εμπειρία να της τηλεφωνεί κάποιος από το γραφείο του αγαπημένου της και να της υποδεικνύει τι κοσμήματα να φοράει ή το να μη χαμογελάει στους φωτογράφους, πήγαινε πολύ!

Αρκετό καιρό αργότερα, και αφότου έγινε και επισήμως μέλος της βασιλικής οικογένειας, η ανελέητη κριτική στη Μέγκαν Μαρκλ από τα ΜΜΕ δεν σταμάτησε. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όπως γίνεται γνωστό μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, η πρώην ηθοποιός είχε εκμυστηρευθεί σε έναν φίλο της πως οι επιθέσεις που δεχόταν έμοιαζαν με «αργό και βασανιστικό θάνατο».

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου