LIFE STYLE

Πωλήθηκε το σπίτι της οικογένειας Ωνάση στο Λονδίνο – Φιλοξένησε Τζάκι και Κάλλας

πωλήθηκε-το-σπίτι-της-οικογένειας-ωνά-752581

Στα χέρια ενός Σαουδάραβα μεγιστάνα πέρασε η πρώην κατοικία της οικογένειας του Αριστοτέλη Ωνάση, στο Λονδίνο.

Πρόκειται για οικία στην Grosvenor Square, στο Μέιφερ, στην οποία φιλοξενούνταν ο Αριστοτέλης Ωνάσης με τη σύζυγό του Τζάκι Κένεντι και αποτελούσε σπίτι της αδελφής του Ελληνα κροίσου, Αρτεμις. Το σπίτι πωλήθηκε για περίπου 20 εκατ. ευρώ, ενώ η αρχική του τιμή άγγιζε κάτι παραπάνω από τα 27,5 εκατ..

Το deal κλείστηκε σε λιγότερο από 24 ώρες, όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα, και μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail πρόκειται για την υψηλότερη τιμή που έχει «πιάσει» διαμέρισμα μη ανακαινισμένο στο Μέιφερ, φέτος.

«Η συμφωνία είναι απόρρητη, αλλά ξέρουμε ότι το διαμέρισμα πουλήθηκε σε έναν αγοραστή από τη Μέση Ανατολή, έναν Σαουδάραβα δισεκατομμυριούχο που το πήρε για την κόρη του», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Beauchamp Estates, Τζέρεμι Τζι, που μεσολάβησε προκειμένου να βρεθεί αγοραστής με το Wetherell Estate Agents.

Το φανταστικό σπίτι έχει μέγεθος 464 τ.μ. και διαθέτει μια εντυπωσιακή είσοδο, πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια και μια μεγάλη κουζίνα. Διαθέτει επίσης τρεις παρακείμενους χώρους υποδοχής, όλοι με θέα την πλατεία.

Το σπίτι αποδείχθηκε τέλειος χώρος για πάρτι της υψηλής κοινωνίας, με την οικογένεια Ωνάση να διοργανώνει τακτικά εκδηλώσεις όταν και είχαν στην κατοχή τους το ακίνητο τη δεκαετία του ’60 και του ’70. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, τις πόρτες της πολυτελούς κατοικίας είχε περάσει, εκτός την Τζάκι, και η Μαρία Κάλλας και η σοσιαλιτέ Λι Ραντζιβίλ.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου