LIFE STYLE

Ονόματα – έκπληξη στη νέα σειρά των Ρήγα – Αποστόλου στην ΕΡΤ

ονόματα-έκπληξη-στη-νέα-σειρά-των-ρή-754317

Σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία θα κάνει τη νέα σεζόν η ΕΡΤ. Η Δημόσια τηλεόραση έχει ανακοινώσει τρεις νέες ελληνικές παραγωγές με στόχο να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της στον πολύ ισχυρό ανταγωνισμό της νέας χρονιάς.

Σκοπός των ιθυνόντων της δημόσιας τηλεόρασης είναι να την καταστήσουν ανταγωνιστική σε σχέση με τα ιδιωτικά κανάλια. Μία από τις εκπλήξεις του νέου προγράμματος της ΕΡΤ είναι η επιστροφή των Ρήγα – Αποστόλου με νέα οικογενειακή κωμωδία.

Η σειρά «Η τούρτα της μαμάς» σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά θα έχει ως επίκεντρο μία τυπική ελληνική οικογένεια. Τα εύρημα της συγκεκριμένης σειράς είναι ότι θα εκτυλίσσεται στα τυπικά ελληνικά οικογενειακά τραπέζια όπου οι καλεσμένοι είναι διάφορων ηλικιών και απόψεων.

Το μυστικό θα είναι κάθε φορά στην τούρτα της μαμάς που θέλει να γίνει διάσημη μέσω διαδικτύου. Όπως έγινε γνωστό οι Κώστας Κόκλας και Καίτη Κωνσταντίνου είναι οι πρώτοι ηθοποιοί που έκλεισαν στη νέα σειρά των Ρήγα – Αποστόλου.

Από εκεί και πέρα όπως αναφέρει το ethnos.gr στο καστ της σειράς θα βρίσκονται και οι Υρώ Μανέ, Λυδία Φωτοπούλου, Ιωάννα Πηλιχού και Θάνος Λέκκας. Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν στις 20 Αυγούστου.

Πηγή: dailymedia.org.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου