LIFE STYLE

Τζένη Καρέζη: Η αντιπαλότητα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν παιχνίδια μάρκετινγκ

τζένη-καρέζη-η-αντιπαλότητα-με-την-αλί-760888

28 χρόνια από την ημέρα που η Τζένη Καρέζη έφυγε από τη ζωή, ο μονάκριβος γιος της, Κωνσταντίνος Καζάκος, μιλά για τη μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του OPEN, 28 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας του, παραδέχθηκε πως τα τελευταία χρόνια και λόγω της ασθένειας, η Τζένη Καρέζη δυσκολεύτηκε πολύ.

«Με τη μητέρα μου είχαμε περάσει πολύ δύσκολα, μέχρι που σε κάποια φάση και η ίδια το αποδέχτηκε πια κάπως… Ενώ κρατιόταν με νύχια και με δόντια, κάποια στιγμή συμφιλιώθηκε με την ιδέα και έφυγε με ένα χαμογελάκι», σημείωσε χαρακτηριστικά. Πρόσφατα ο ηθοποιός είχε αναρτήσει μια αυστηρή ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαμαρτυρόμενος για «ειδήσεις» που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη ζωή της Τζένης Καρέζη.

Η σχέση του Κωνσταντίνου Καζάκου με την Τζένη Καρέζη

«Ήμουν πολύ τυχερό παιδάκι, είχα δύο καταπληκτικούς γονείς», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Καζάκος για τον πατέρα του Κώστα και την Τζένη Καρέζη. Ο ηθοποιός της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι», που έκανε φινάλε πριν από δύο εβδομάδες, θυμάται πως παρότι πολυάσχολοι, οι διάσημοι γονείς του πάντα έβρισκαν χρόνο για εκείνον.

«Ήταν πολύ τρυφερή και νομίζω ότι είχε ισορροπία, δεν με είχε κακομάθει, ούτε καλομάθει. Ήμουν τόσο, όσο. Σαφώς με αγαπούσε πάρα πολύ και ήμουν η αδυναμία της η μεγάλη», λέει για τη σχέση του με την Τζένη Καρέζη. Όπως λέει, ωστόσο, η μεγάλη ντίβα του ελληνικού σινεμά ήταν ένας άνθρωπος εκρηκτικός. «Αν δεν της άρεσε κάτι θα στο έλεγε κατευθείαν, τσεκουράτα και ή την αγαπούσες ή τη μισούσες», θυμάται για την Τζένη Καρέζη και προσθέτει πως υπήρξε άτεγκτη, ειδικά όταν επρόκειτο για τη δουλειά της.

Η Τζένη Καρέζη υπήρξε μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη το δίπολο των σταρ του ελληνικού σινεμά που έφερνε χιλιάδες ανθρώπων στις κινηματογραφικές αίθουσες. Αν και πολλά έχουν ειπωθεί για τη σχέση αντιπαλότητας ανάμεσά τους, είναι γνωστό πως οι δυο τους διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις.

«Ήταν φίλες από παλιά, αφού ήταν μαζί στο Εθνικό. Το όλο θέμα της αντιπαλότητας ήταν ιστορίες που έβγαιναν προς τα έξω για να τονώσουν τον μύθο των σταρ. Ήταν παιχνίδια μάρκετινγκ. Δεν υπήρχε καμία αντιπαλότητα, υπήρχε σίγουρα μια ευγενής άμιλλα», λέει για το συγκεκριμένο θέμα ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Πριν από μερικά χρόνια, μιλώντας για το ίδιο θέμα, ο Κώστας Καζάκος, πατέρας του Κωνσταντίνου, αποκάλυπτε πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν απαρηγόρητη όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο της Τζένης Καρέζη.

Η φωτογραφία παραπάνω είναι από την ημέρα του θανάτου της Τζένης Καρέζη. Σύμφωνα με τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ, που διαχειρίζεται τον λογαριασμό στο Instagram, η σταρ του ελληνικού σινεμά φορούσε μεγάλα μαύρα γυαλιά για να κρύψει την οδύνη της για τον χαμό της Τζένης Καρέζη. Νωρίτερα, ο ίδιος λογαριασμός ανάρτησε ένα κολάζ φωτογραφιών των δύο ηθοποιών σε κοινές τους εμφανίσεις .

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου