LIFE STYLE

6 μοντέρνα έπιπλα που λατρέψαμε από το Factory Shop στον Βόλο

6-μοντέρνα-έπιπλα-που-λατρέψαμε-από-το-factor-764221

Αν ψάχνεις έπιπλα στο Βόλο, τότε πρέπει οπωσδήποτε να περάσεις μια βόλτα από το κατάστημα επίπλων Factory Shop, στη Λεωφόρο Ειρήνης 88 στην Νέα Ιωνία Βόλου. Εκεί θα βρεις μία τεράστια ποικιλία από μοντέρνα και ποιοτικά έπιπλα που θα κάνουν το σπίτι σου να ξεχωρίσει.

6 υπέροχες προτάσεις για μοντέρνα και παράλληλα οικονομικά έπιπλα που βρήκαμε στο Factory Shop.
1. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει το σπίτι σου να ξεχωρίζει είναι ο μοντέρνος γωνιακός καναπές Palermo.
Είναι μια καλή ιδέα ώστε το καθιστικό σου να έχει χαρακτήρα και να είναι μοναδικό. Οι γωνιακοί καναπέδες είναι η τελευταία λέξη της μόδας και είναι ιδανικοί τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους χώρους. Μπορείς να τον διακοσμήσεις με μονόχρωμα όπως για παράδειγμα λευκά ή εμπριμέ όπως πχ. floral διακοσμητικά μαξιλαράκια. Μια άλλη πρόταση είναι να τον συνδυάσεις με μαξιλάρια με διαφορετικές υφές!
2. To μοντέρνο ξύλινο τραπεζάκι σαλονιού Sun!
Διακόσμησε το με βιβλία, περιοδικά, κεριά, πολύχρωμα γυάλινα βάζα και φυσικά, λουλουδάκια! Ιδιαίτερα τραπεζάκια σαλονιού μπορείς να βρεις στα έπιπλα Βόλος Factory Shop.
3. Η μοντέρνα περιστρεφόμενη πολυθρόνα Game.
Από ένα μοντέρνο καθιστικό δε μπορεί να λείπει μία μοντέρνα πολυθρόνα! Δίπλα από τον γωνιακό καναπέ ή το τριθέσιο – διθέσιο σαλόνι και το τραπεζάκι σαλονιού, πρόσθεσε μία ή δύο πολυθρόνες. Μπορούν να είναι μονόχρωμες σε κάποιο έντονο χρώμα είτε σε κάποιο εμπριμέ ή φλοράλ ύφασμα.
4. Η μοντέρνα τραπεζαρία Masif.
Η τραπεζαρία είναι ένα από τα βασικά έπιπλα του σπιτιού σου. Αντί για τις κλασσικές ογκώδεις τραπεζαρίες, δοκίμασε μία μεγάλη, ορθογώνια, μοντέρνα τραπεζαρία με απλές γραμμές. Οι μοντέρνες τραπεζαρίες είναι πολύ αριστοκρατικές και εντυπωσιακές. Προτίμησε να τη συνδυάσεις με έναν μοντέρνο μπουφέ που θα χαρίσει έξτρα αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι σου.
5. Ο μοντέρνος μπουφές Minimal.
Ένας μπουφές είναι ένα από τα έπιπλα που θα κάνει την τραπεζαρία σου να ξεχωρίσει. Οι μπουφέδες τραπεζαρίας είναι κατάλληλοι για να αποθηκεύσεις την κάβα σου ή διάφορα επίσημα σερβίτσια και πολύτιμα διακοσμητικά. Με μια καλή οργάνωση, ένα τέτοιο έπιπλο μπορεί να είναι πολύ πρακτικό, και να δείχνει πολύ όμορφο και εντυπωσιακό.
6. Η μοντέρνα κρεβατοκάμαρα Matrix, θα κάνει το υπνοδωμάτιό σου να ξεχωρίσει!
Η κρεβατοκάμαρα είναι το βασικό έπιπλο κάθε υπνοδωματίου. Οι μοντέρνες κρεβατοκάμαρες είναι η ιδανική επιλογή για τα υπνοδωμάτια που δεν έχουν άφθονο χώρο. Οι απλές γραμμές τους χαρίζουν μία ευρυχωρία στο υπνοδωμάτιό σου και δεν το “πνίγουν”. Προτίμησε να συνδυάσεις το κρεβάτι που θα επιλέξεις με τα κομοδίνα και τη συρταριέρα που θα σου προτείνουν οι έμπειροι, στη διακόσμηση, πωλητές του Factory Shop.
Στο φυσικό κατάστημα της εταιρίας, στην Λεωφόρο Ειρήνης 88 στη Νέα Ιωνία Βόλου, μπορείτε να δείτε όλη τη γκάμα των επίπλων από κοντά και να βρείτε ή να κατασκευάσετε τα έπιπλα των ονείρων σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Factory Shop στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.factoryshop.com.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου