LIFE STYLE

Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκαλύπτει τον ρόλο του Ανδρέα Μικρούτσικου στο «Big Brother»

ο-χάρης-βαρθακούρης-αποκαλύπτει-τον-ρ-765335

Στην τελική ευθεία φαίνεται να βρίσκεται το «Big Brother», και ο Χάρης Βαρθακούρης προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Ο παρουσιαστής του «Big Brother», μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open, επιβεβαίωσε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος συζητά για να συμμετέχει στο ριάλιτι. «Τους παίκτες δεν τους έχω δει ποτέ από κοντά. Οι κάτοικοι του σπιτιού θεωρώ ότι απεικονίζουν πλήρως μια κοινωνία. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ηλικιών. Ο νεότερος είναι 19 και ο μεγαλύτερος 54», ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Θα υπάρχει και ένα πάνελ, γιατί δεν μπορούμε να έχουμε το κοινό που θα θέλαμε να έχουμε. Ξέρω ότι το κανάλι είναι σε συζητήσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, οπότε δεν μπορούμε να προεξοφλούμε ότι θα είναι. Εφόσον είναι, αν όλα πάνε καλά, θα είναι ο ένας από τους δύο ή τρεις σχολιαστές», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για το «πάγωμα» λόγω της πανδημίας. «Όταν ήμασταν έτοιμοι να βγούμε τον Μάρτιο στον αέρα πέταξα στο σύμπαν μια ευχή ότι “σε παρακαλώ, κάνε κάτι να πάρουμε μια μικρή παράταση”, γιατί ένιωθα ότι κανείς δεν ήταν έτοιμος στην αρχική ημερομηνία, και το σύμπαν μου έστειλε μια πανδημία… Δεν ήθελα κάτι τόσο πολύ», είπε.

Βίντεο: Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλά για το «Big Brother»

«Ξέρω ότι μελετούσαν τις εκδοχές της Ισπανίας και της Ιταλίας, που δεν είναι ένας “ορφανός” παρουσιαστής, μόνος του, αλλά έχει το πάνελ. Δεν σας κρύβω ότι και τότε πέταξα στο σύμπαν “τι ωραία ένας από αυτούς να ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος”. Όταν κάποια στιγμή μου είπαν ότι συζητούν αυτό, πέταξα από τη χαρά μου. Θεωρώ ότι είναι και ένας έμμεσος τρόπος να μου παραδώσει, αν θέλεις, και μια σκυτάλη. Η πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας είναι αρχές Σεπτέμβρη», ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης σχετικά με το «Big Brother».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου