LIFE STYLE

Γνωστή YouTuber πέθανε στα 24 της κι ενώ περίμενε το πρώτο της παιδί

γνωστή-youtuber-πέθανε-στα-24-της-κι-ενώ-περίμεν-774084

Τα δυσάρεστα νέα επιβεβαίωσε η οικογένειά της.

Η κοινότητα του YouTube θρηνεί για την απώλεια της Nicole Thea. Η 24χρονη περίμενε το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Global Boga. Τα δυσάρεστα νέα επιβεβαίωσε η οικογένειά της μέσα από το instagram της σημειώνοντας ότι πέθανε και το αγέννητο παιδί της που θα έπαιρνε το όνομα Reign.

“Με βαθιά θλίψη ενημερώνουμε όλους τους φίλους και υποστηρικτές της Nicole ότι η ίδια και ο γιος της που θα ονόμαζαν με την Boga Reign έφυγαν από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου” γράφει στην ανακοίνωση.
Η οικογένεια εξήγηση ότι η άτυχη YouTuber είχε προσχεδιάσει να ανεβάσει μερικά βίντεο στο κανάλι της και με την συναίνεση του συντρόφου της θα ανέβουν μετά το θάνατό της. Το πρώτο ανέβηκε ήδη και είναι τα παρασκήνια μια φωτογράφισης που έκανε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Η Nicole Thea ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Απρίλιο και στο επόμενο διάστημα αποκάλυψε και ότι περίμενε αγόρι. Η τελευταία αναφορά στον γιο που περιμένει ήταν στις 30 Ιουνίου κι έκτοτε υπήρξε μια σιωπή.

“Σαν οικογένεια σας ζητάμε να δείξετε διακριτικότητα γιατί η καρδιά μας έχει σπάσει και προσπαθούμε να διαχειριστούμε αυτό που συνέβη” συνεχίζει η ανακοίνωση στο Instagram.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστα τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο της Nicole και του αγέννητου παιδιού της.

Πηγή: marieclaire.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου