LIFE STYLE

Ποιοι διάσημοι παρεκτράπηκαν το 2011;

ποιοι-διάσημοι-παρεκτράπηκαν-το-2011-406615

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν να ζουν όπως οι διάσημοι. Να έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν, να ζήσουν με οικονομική άνεση και να αγοράσουν οτιδήποτε χρειάζονται και επιθυμούν.

Πολλοί όμως είναι οι σταρ που δεν αντέχουν την υπερβολική έκθεση και τα φώτα της δημοσιότητας και «καταρρέουν». Για να δούμε λοιπόν ποιοι σταρ παρεκτράπηκαν το 2011…

Από την λίστα αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Charlie Sheen. O ηθοποιός έδωσε στην αρχή της χρονιάς μια συνέντευξη, στην οποία «έβριζε» τους παραγωγούς της σειράς «Two and a half men» που δεν τον επέτρεπαν να εμφανιστεί στα γυρίσματα. Σε άλλη συνέντευξη δήλωσε ότι παίρνει ένα ναρκωτικό που λέγεται Charlie Sheen, το οποίο δεν διατίθεται γιατί αν το πάρει άλλος άνθρωπος, θα πεθάνει.

Ο Alec Baldwin έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του όταν άρχισε να φωνάζει σε αεροσυνοδό κατά την διάρκεια μια πτήσης του. Η συμπεριφορά του αυτή είχε αποτέλεσμα να τον διώξουν από το αεροπλάνο.

Ο σχεδιαστής John Galliano προκάλεσε με τις δηλώσεις του σε μπαρ του Παρισιού. Ο σχεδιαστής δήλωσε μάλιστα ότι αγαπάει τον Χίτλερ. Η δήλωση του αυτή δημοσιεύτηκε αφού κατηγορήθηκε και για παρενόχληση ενός ζευγαριού που βρισκόταν στο ίδιο μπαρ. Η συμπεριφορά του αυτή είχε ως αποτέλεσμα να τον διώξουν από τον οίκο μόδας Dior και να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Οι αεροσυνοδοί της πτήσης προς το Δουβλίνο του γάλλου ηθοποιού Gerard Depardieu, έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν ανακάλυψαν ότι ο ηθοποιός είχε «ανακουφιστεί» στην καμπίνα του. Ο ηθοποιός από ότι φαίνεται δεν μπορούσε να περιμένει όπως του είχαν επισημάνει οι αεροσυνοδοί. Η πτήση καθυστέρησε δύο ώρες καθώς έπρεπε να γίνει καθαρισμός.

Στις αρχές του 2011 η Christina Aguilera επιτέθηκε λεκτικά στην συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία «Burlesque», Julianne Hough φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να απειλεί ότι θα καταστρέψει την καριέρα της στην μουσική. Κάποιους μήνες αργότερα η τραγουδίστρια συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Nicolas Cage συνελήφθη τον Απρίλιο μετά από κατηγορίες για οικογενειακή βία και διατάραξη της ησυχίας. Ο ηθοποιός σύμφωνα με πηγές ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν καβγάδιζε με την σύζυγό του.

www.Newsbeast.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου