LIFE STYLE

Στέλιος Χανταμπάκης -Όλγα Πηλιάκη: Έτσι τα περνούν με τα παιδιά στον Βόλο την καραντίνα

στέλιος-χανταμπάκης-όλγα-πηλιάκη-έτσ-135900

Τόσο ο Στέλιος Χανταμπάκης, όσο και η Όλγα Πηλιάκη, είναι λάτρεις των social media και ειδικά του Instagram. Το μοντέλο-παρουσιαστής και η πρωταθλήτρια του ανσάμπλ μοιράζονται καθημερινά με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από τη ζωή τους, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Αυτό το διάστημα, που το ερωτευμένο ζευγάρι, μαζί με τα δύο παιδιά του, τον Μανώλη και την Μαλένα, έχει μετακομίσει στο εξοχικό του στον Βόλο και μένει κλεισμένο στο σπίτι λόγω κορονοϊού, μιας και έχουν καταλάβει καλά ότι ο αυτοπεριορισμός και η ατομική ευθύνη είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι κατά της πανδημίας του φονικού ιού που μαστίζει την υφήλιο.

Ωστόσο, και οι δύο εξακολουθούν να επικοινωνούν με τους followers τους, δίνοντας τους μικρές γεύσεις από τη νέα καθημερινότητά τους στην… καραντίνα. Όπως θα δεις παρακάτω, ο Στέλιος και η Όλγα περνούν όλο τον χρόνο τους με τα παιδιά τους και το ευχαριστιούνται πολύ. Όλοι μαζί κάνουν τις εργασίες του Μανώλη για το σχολείο, οι οποίες αποστέλλονται ηλεκτρονικά, παίζουν με το αγαπημένο τους σκυλάκι στην φύση, ενώ όταν η Όλγα επιλέγει να αθληθεί για να διατηρηθεί σε φόρμα, ο Στέλιος με τον γιο του παίζει ποδόσφαιρο στην αυλή του σπιτιού τους.

[tlife.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου