LIFE STYLE

Αθηναΐς Νέγκα: Δεν έχω ιδέα πώς κόλλησα κορονοϊό [βίντεο]

αθηναΐς-νέγκα-δεν-έχω-ιδέα-πώς-κόλλησα-136782

Για τα συμπτώματα κορονοϊού που έχει μιλά η Αθηναΐς Νέγκα. Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι έχει νοσήσει από κορονοϊό, ενημερώνοντας τους ακολούθους της. Μιλώντας στην εκπομπή Live News, δήλωσε ότι είχε ήπια συμπτώματα, πυρετό και πόνο στο σώμα. Η Αθηναΐς Νέγκα ανέφερε, δε, ότι δεν έχει ιδέα πώς κόλλησε τον ιό.

«Είμαι βραχνιασμένη, ελπίζω να μην αρχίσω να βήχω. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μία γρίπη γιατί είχα δέκατα, μυϊκούς πόνους, με πονούσε ο λαιμός μου. Όλο αυτό σταμάτησε μετά από 4-5 μέρες και νόμιζα ότι τελείωσε. Μετά άρχισα να έχω βήχα και να συνεχίζεται ο πυρετός. Δεν πήγα να κάνω το τεστ γιατί δεν είναι για χόρταση τα τεστ και είναι μια διαδικασία να βγεις από το σπίτι σου για να πας να το κάνεις και αν έχεις τον ιό τον διασπείρεις. Δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν, προσπαθώ να έχω περιορισμένες επαφές με τα παιδιά μου και τον άντρα μου, δεν έχουν αρρωστήσει εκείνοι», είπε η Αθηναΐς Νέγκα.

Βίντεο: Οι δηλώσεις της Αθηναΐδος Νέγκα

«Δεν έχω ιδέα πώς το κόλλησα. Έχω 8 μέρες πυρετό κάτω από 38, συνήθως το βράδυ. Δεν είναι βαρύ αλλά αυτό που εγώ δεν έχω ξαναζήσει είναι μια τέτοια διάρκεια. Επίσης δεν έχω όρεξη να φάω. Μάσκα δεν φορούσα αλλά κυκλοφορούσα κι εγώ με γάντια και απολυμαντικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί», πρόσθεσε Αθηναΐς Νέγκα.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου