LIFE STYLE

Χρήστος Βασιλόπουλος από Λος Αντζελες για κορονοϊό: «Αδεια ράφια και μένουμε μέσα»

χρήστος-βασιλόπουλος-από-λος-αντζελε-155241

Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Λος Αντζελες μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και στη Σίσσυ Χρηστίδου και μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στις ΗΠΑ με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του κορονοϊού.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος τόνισε πως έχουν αδειάσει όλα τα ράφια των σούπερ μάρκετ και πως δεν κυκλοφορεί κανείς στην αμερικανική μεγαλούπολη λόγω μέτρων, ενώ οι περισσότεροι φίλοι του έχουν νοικιάσει σπίτια στην εξοχή για έναν μήνα προκειμένου να περάσουν εκεί κατ’ οίκον την δύσκολη αυτή περίοδο.

Επίσης, είπε πως στο Λος Αντζελες οι ηλικιωμένοι έχουν συγκεκριμένες ώρες που τούς επιτρέπεται να πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ για ψώνια προκειμένου να προφυλάσσονται ακόμα περισσότερο οι ευπαθείς ομάδες. Μάλιστα, σε μερικά είδη – όπως γάλα ή αβγά – επιτρέπεται κάποιος να πάρει συγκεκριμένες ποσότητες.

O Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα κάτι πρωτόγνωρο για τα δικά μας δεδομένα. Οι Αμερικανοί εκτός από προμήθειες και τρόφιμα έχουν προμηθευτεί όπλα και σφαίρες, καθώς φοβούνται για πλιάτσικα.

Όπως αποκάλυψε μαζί με τη σύντροφό του είχαν προγραμματίσει ταξίδι αναψυχής στο Μεξικό και αναγκάστηκαν να το ακυρώσουν προκειμένου να προστατευθούν. Ο ίδιος μάλιστα είπε ότι πιστεύει ότι με το που θα μπει στο αεροδρόμιο… θα κολλήσει τον ιό. Ο ίδιος δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα όμως είναι σε συνεχή επαφή με την οικογένειά του, τη μητέρα του και τον αδελφό του.
[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου