LIFE STYLE

“Ήμουν ο πιο χάλια πληρωμένος στα Μυστικά της Εδέμ” αποκαλύπτει πρωταγωνιστής

ήμουν-ο-πιο-χάλια-πληρωμένος-στα-μυσ-220217

Απρόσμενη δήλωση από τον γνωστό ηθοποιό

Στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη αναπόλησε ο δημοφιλής ηθοποιός το σίριαλ “Μυστικά της Εδέμ” προδίδοντας πως δεν είχε τότε βγάλει πολλά χρήματα. Για την ακρίβεια ήταν ο πλέον χαμηλόμισθος!

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πετράκη, ο οποίος αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ “Hairspray” στο θέατρο Ακροπόλ.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πότε αντιλήφθηκε πως θα γίνει ηθοποιός, ο Παναγιώτης Πετράκης σημείωσε με χαμόγελο πως “όταν μου το είπαν οι γονείς μου. Οι γονείς και οι καθηγητές μου στην τρίτη λυκείου. Η πρώτη μου δουλειά ήταν το 1997, μόλις τελείωσα τη σχολή, στις “Τρωάδες”. Κομπαρσιλίκι δηλαδή αλλά αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά. Κάναμε μια μεγάλη περιοδεία και ο βασικός μισθός ήταν διπλός ή τριπλός από τον σημερινό”.

“Από τα Μυστικά της Εδέμ κατάφερα να ζω αξιοπρεπώς. Δεν έβγαλα πολλά λεφτά. Ήμουν ο πιο χάλια πληρωμένος και είχα φρικάρει όταν έμαθα πόσα χρήματα έπαιρναν οι υπόλοιποι. Αλλά, εντάξει, δεν έχει σημασία γιατί αυτά που μου προσέφερε δεν μπορούν να πληρωθούν έτσι κι αλλιώς” πρόσθεσε ο ηθοποιός.

“Φέτος τηλεοπτικά δεν είχα κάποια πρόταση. Είχα κάνει πέρσι τον “Πρίγκιπα της φωτιάς” που δυστυχώς σταμάτησε πολύ άδοξα και… σχεδόν πληρωθήκαμε” παραδέχθηκε, επίσης, ο Παναγιώτης Πετράκης.

Τέλος, ο γνωστός καλλιτέχνης δεν έκρυψε την απέχθεια του για την trap μουσική, καθώς του ακούγεται σαν θόρυβος, ενώ εξέφρασε την απλούστατη απορία “τι είναι το Snik”;

Πηγή: zappit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου