LIFE STYLE

My Style Rocks: Στα δικαστήρια η περσινή νικήτρια

my-style-rocks-στα-δικαστήρια-η-περσινή-νικήτρια-221151

Δήλωση «βόμβα» από τη νικήτρια του περσινού My Style Rocks Φωτεινή Τράκα. Η νεαρή σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε ότι δεν έχει λάβει ακόμα το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε αν και θα κινηθεί νομικά.

Μάλιστα, η ίδια τόνισε πως τόσο το εβδομαδιαίο budget όσο και τα έπαθλα που πήρε ως νικήτρια κάποιων εβδομάδων ξοδεύτηκαν αποκλειστικά για τις ανάγκες των εμφανίσεών της στο My Style Rocks.

Δείτε όσα δήλωσε η νικήτρια του My Style Rocks 2:

Όταν η Φωτεινή Τράκα ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο αν έχει πάρει το έπαθλο του My Style Rocks, αυτή απάντησε:

«Η αλήθεια είναι ότι το θέμα το έχω νικήσει νομικά και αν είναι να κάνω δήλωση πάνω σε αυτό θα κάνω μόνο με το δικηγόρο μου. Μπήκα σε αυτό το πράγμα με ένα σκοπό, ήξερα ότι έχω τις δυνατότητες και τις δυνάμεις να πετύχω το στόχο. Δεν είναι μόνο η Acun σε αυτό το κομμάτι εμπλέκονται και άλλοι φορείς, όπως ο ΣΚΑΙ», δήλωσε η νικήτρια του περσινού κύκλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Υπήρχε το εβδομαδιαίο budget και κάποιες νίκες, δηλαδή όποια κέρδιζε όλη την εβδομάδα κέρδιζε και ένα παραπάνω ποσό. Όλα αυτά τα λεφτά πηγαίνανε ξεκάθαρα για τις ανάγκες του show. Δεν είναι κάτι που μου έχει αφήσει ευχάριστη ανάμνηση, ενώ θα μπορούσε να είχα πάρα πολύ όμορφη ανάμνηση από αυτό».

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου