LIFE STYLE

Ο Λεωνίδας Κακούρης «καταγγέλλει» τις Άγριες Μέλισσες για τους μισθούς

ο-λεωνίδας-κακούρης-καταγγέλλει-τι-229721

Ο τηλεοπτικός Δούκας Σεβαστός, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” με αφορμή την κοπή της πίτας στην παράσταση “Κάτω Παρθενώνας” όπου παίζει.

Φυσικά η κουβέντα πήγε στις Άγριες Μέλισσες, και ο Λεωνίδας Κακούρης δεν δίστασε να μιλήσει για τις αμοιβές του ίδιου και των συναδέλφων του. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν είναι καλοπληρωμένοι ενώ χαρακτήρισε τη σειρά μια καλής ποιότητας σαπουνόπερα.

“Είναι από τις πιο ωραίες στιγμές μου η συνάντηση με τις Άγριες Μέλισσες. Το σενάριο είναι τόσο δυνατό που και εμείς οι ίδιοι, που ξέρουμε τι θα συμβεί, όταν βλέπουμε στο χαρτί το πως συμβαίνει, μένουμε με το στόμα ανοιχτό»

Για το αν πρόκειται για σαπουνόπερα είπε:

“Ωραία, ας πούμε πως είναι μια σαπουνόπερα. Τι κάνει η σαπουνόπερα λέει μια ιστορία. Υπάρχουν σαπουνόπερες που είναι πολύ ωραίες και κάποιες άλλες που είναι άθλιες. Όπως υπάρχουν σαπούνια πολύ ωραία και σαπούνια άθλια”.

Όσον αφορά στις αποδοχές του ίδιου και των συνεργατών του στις Άγριες Μέλισσες, ο Λεωνίδας Κακούρης παραδέχθηκε πως «δεν είναι καλοπληρωμένη σειρά και δεν θα μπορούσε να είναι τόσο καλοπληρωμένη γιατί δεν θα έβγαινε. Είναι μια σειρά πληρωμένη καλά, εντάξει, για τα δεδομένα που περνάμε”.

“Με έναν τρόπο βάλαμε όλοι πλάτη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε αυτή την παράτολμη απόφαση του κ. Καραγιάννη” κατέληξε ο πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου