LIFE STYLE

Πού περνούν τις διακοπές των Χριστουγέννων οι δισεκατομμυριούχοι

πού-περνούν-τις-διακοπές-των-χριστουγ-279022

Όλοι έχουν ανάγκη μερικές ημέρες για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν, ειδικά όταν πρόκειται για γιορτινές ημέρες. Ωστόσο, οι διακοπές δεν είναι ίδιες για όλους, ειδικά όταν μιλάμε για εκατομμυριούχους και δισεκατομμυριούχους.

Έτσι λοιπόν, τα υψηλά στελέχη του τεχνολογικού κλάδου, επιλέγουν συνήθως να κάνουν τις διακοπές τους σε κάποιο ερημικό νησί, ή στις δεύτερες κατοικίες ή ακόμα και στα πολυτελή σκάφη αναψυχής που διαθέτουν.

Από τεράστια γιοτ και μεγάλες επαύλεις που μοιάζουν με παλάτια μέχρι απέραντες εκτάσεις γης και ιδιόκτητα νησιά, δείτε πού θα κάνουν χριστουγεννιάτικες διακοπές οι εύποροι.

Hummingbird Villa στο νησί Mustique

Μόλις εκατό μίλια δυτικά των Μπαρμπάντος, βρίσκεται το νησί Mustique, το οποίο είναι ο ορισμός της απόλυτης διαφυγής. Διαθέτει μια σειρά από πολυτελείς βίλες, με πιο ιδιαίτερη την Hummingbird Villa που προσφέρει ιδιωτικότητα, άνεση και εκπληκτική θέα. Κατά την διαμονή τους οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, ενώ ένας σεφ και ένας μπάτλερ θα φροντίσουν για κάθε τους ανάγκη.

Superyacht Savannah

Για όσους προτιμούν να γιορτάσουν να Χριστούγεννα πάνω από τα κύματα και έχουν να διαθέσουν 1 εκατομμύριο ευρώ για μια εβδομάδα, τότε μπορούν να ναυλώσουν το Superyacht Savannah από την Edmiston. Το Savannah διαθέτει 4 καταστρώματα και 6 καμπίνες που συνδέονται με μια σπειροειδή σκάλα από ξύλο τριανταφυλλιάς, και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 άτομα. Επιπλέον, υπάρχουν καταλύματα για τα 24 μέλη του πληρώματος.

Κάστρο Borthwick

Όσοι θέλουν να περάσουν πιο παραδοσιακά Χριστούγεννα, μπορούν να νοικιάσουν ένα ιστορικό κάστρο στη Σκωτίας. Το κάστρο Borthwick βρίσκεται 30 λεπτά από το Εδιμβούργο και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 26 άτομα. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να κάνουν κράτηση μέσω του Celtic Castles και να δημιουργήσουν ένα κατά παραγγελία πακέτο που να περιλαμβάνει το φαγητό και τις δραστηριότητες που επιθυμούν. Είναι το ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να κάνουν ένα τεράστιο πάρτι την παραμονή των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς.

The Peninsula NYC

Όσοι θέλουν να απολαύσουν τα Χριστούγεννα στην σουίτα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στην Νέα Υόρκη, δεν έχουν παρά να επιλέξουν το πακέτο Holly Jolly New York Holiday του The Peninsula NYC. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την εορταστική μαγεία της Νέας Υόρκης, από την 5η Λεωφόρο έως το Μπρούκλιν, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων που υπόσχονται τα καλύτερα Χρσιτούγεννα της ζωής τους.

πηγή: perpetual.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου