LIFE STYLE

Πρωταγωνίστρια στις Άγριες Μέλισσες μιλάει για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη

πρωταγωνίστρια-στις-άγριες-μέλισσες-297403

“Δυστυχώς, τα οικονομικά είναι έτσι που δεν μου δίνουν την ευκαιρία να μπορώ να κάνω μια καλή ψυχανάλυση σε έναν καλό γιατρό”.

Η Μαρία Αντουλινάκη είναι η συμπαθέστατη Αγορίτσα στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Την ηθοποιό συνάντησε από το Happy Day ο Χρήστος Βαρθαλίτης και οι δυο τους μίλησαν για πολλά. Ιδιαίτερη η εξομολόγησή της για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη.

“Ο Λεωνίδας Κακούρης που κάνει τον άγριο Δούκα, είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Εγώ στην αρχή πήγα για δύο μέρες γυρίσματα, αλλά στην πορεία έγινε κάθε μέρα. Νομίζω μεγάλωσε ο ρόλος στην πορεία. Γελάμε πολύ στα γυρίσματα και κάνω την Κάτια Δανδουλάκη να ξεραίνεται στο γέλιο”, αναφέρει η Μαρία Αντουλινάκη.

“Πρόσφατα πέρασα κατάθλιψη. Δεν μπορώ να πω ότι το έχω ξεπεράσει τελείως. Θέλει πολύ δουλειά αυτό και με τον εαυτό μου. Δυστυχώς, τα οικονομικά είναι έτσι που δεν μου δίνουν την ευκαιρία να μπορώ να κάνω μια καλή ψυχανάλυση σε έναν καλό γιατρό, αλλά θεωρώ ότι μόνη μου και με τους φίλους μου το έχω δουλέψει πάρα πολύ καλά και είμαι περήφανη γι’ αυτό”, τονίζει η Μαρία Αντουλινάκη.

zappit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου