LIFE STYLE

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Όλγα Τρέμη

η-επίσημη-ανακοίνωση-της-ερτ-για-την-όλ-303561

Η δημοσιογράφος κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στη συχνότητα της ΕΡΤ1 και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

“Κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 10, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, η εκπομπή θα επιχειρεί μια διαφορετική, ουσιαστική και πολύπλευρη προσέγγιση της επικαιρότητας, με το κύρος, την πολυφωνία, την αξιοπιστία και την αμεροληψία που αρμόζουν στη δημόσια τηλεόραση.
Η Όλγα Τρέμη θα υποδέχεται καθημερινά στο στούντιο προσκεκλημένους από όλους τους χώρους της δημόσιας σκηνής – πολιτικούς, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς, αναλυτές και γνωστά πρόσωπα της κοινωνίας των πολιτών.

Μαζί της, ο Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης θα παρουσιάζουν, θα αναλύουν και θα σχολιάζουν τα γεγονότα, με στόχο την ανάδειξη όλων των πτυχών τους και των προεκτάσεών τους.

Πίσω, αλλά και μπροστά από τις κάμερες, θα βρίσκεται μια έμπειρη επιτελική ομάδα: το πολιτικό ρεπορτάζ θα μεταφέρει η Κατερίνα Γαλανού, στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα είναι η Νικόλ Λειβαδάρη, τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Ανδρεαδέλη, ενώ τη δυναμική δημοσιογραφική ομάδα του «10» θα συμπληρώνουν οι Κατερίνα Πλατή, Στέλιος Σαρέσκος και Εβελίνα Μπουλούτσου.

Το στοίχημα της εκπομπής είναι η αμερόληπτη παρουσίαση των κρίσιμων γεγονότων, με βασική αρχή «να ακούγονται όλες οι θέσεις και να δίνεται χώρος στις αντιθέσεις, αλλά και στις συνθέσεις».

Από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου λοιπόν η Όλγα Τρέμη έρχεται στην ΕΡΤ1 με τη νέα ενημερωτική εκπομπή «10».

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου