LIFE STYLE

Η σπόντα της Λαίδη για το τέλος της συνεργασίας με τον Τσαλίκη

η-σπόντα-της-λαίδη-για-το-τέλος-της-συνε-311315

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Τσαλίκης επρόκειτο να συνεργαστούν στο 4711, όμως, εκείνη αποχώρησε τελευταία στιγμή λόγω αφίσας όπως δήλωσε εκείνος.

Μία νέα κόντρα στην εγχώρια showbiz με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Τσαλίκη και την Άντζελα Δημητρίου μόλις ξεκίνησε!

Η αρχή της κόντρας

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η Άντζελα Δημητρίου βλέποντας τα προσχέδια της μαρκίζας, όπου ένα εκ των δύο είχε ως «πρώτο όνομα» εκείνο του τραγουδιστή, θίχτηκε και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Τι δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης

«Όταν η Άντζελα αποχώρησε από το σχήμα όλα ήταν έτοιμα. Δεν είχα ιδέα. Ήταν όλα τέλεια. Χτύπησε το τηλέφωνο μου μια μέρα και μου είπαν πως αποχώρησε η Άντζελα.

Λέω γιατί; Μου είπαν πως της έστειλαν το προσχέδιο της αφίσας έξω από το μαγαζί, που στη μία είμαι εγώ μπροστά και θίχτηκε. Και λέω γιατί θίχτηκε; Είναι τόσο παλιακό και τόσο ξεπερασμένο το 2019 να θεωρεί ο κόσμος πως τσακωνόμαστε για μια αφίσα. 20 χρόνια δεν έχω τσακωθεί ποτέ με συνάδελφο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το άκυρο μπορστά στις κάμερες

Πρόσφατα οι δυο τους βρέθηκαν στην ίδια θεατρική παράσταση και οι τηλεοπτικές κάμερες και οι φωτογράφοι τους πέτυχαν στον φουαγιέ. Κατά τη συνάντηση, ο Γιώργος Τσαλίκης την πλησιάζει την χαιρετάει και τής ζητά να φωτογραφηθούν μαζί, όμως, εκείνη τού γύρισε την πλάτη επιδεικτικά. Το σκηνικό κατέγραψε η κάμερα πρωινής εκπομπής.

Σήμερα η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής την ρώτησε χωρίς βέβαια να αναφερθεί με «ονόματα», στο τι πρέπει να έχει μια συνεργασία για να πει το ναι.

Η Λαίδη απάντησε στο «Καλό μεσημεράκι»: «Θέλω σε μια συνεργασία να υπάρχει θετική ενέργεια. Αν όλα τα πράγματα πάνε στραβά από την αρχή, δεν μπορεί να δουλέψεις. Επίσης να μαθαίνουμε, να σεβόμαστε, όταν υπάρχουν “ιστορίες”. Και να σεβόμαστε αυτούς τους ανθρώπους. Και να λέμε δόξα το θεό που μπορούμε να συνεργαστούμε με τέτοιους ανθρώπους».

Δείτε το βίντεο από όλη την συνέντευξη αλλά και την σπόντα της Λαίδη στο 6:43 λεπτό:

Parapolitika

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου