LIFE STYLE

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο της 27χρονης ανιψιάς του

ο-φώτης-σεργουλόπουλος-μίλησε-για-πρώ-342463

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο της ανιψιάς του και αποκάλυψε, πώς βιώνει ο ίδιος την απώλεια των αγαπημένων του προσώπων.

Η Αντιγόνη Σεργουλοπούλου έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο, σε ηλικία 27 ετών, αφού έχασε τη μάχη με την λευχαιμία. Η ίδια είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση και, παρότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε, κάποιες σοβαρές επιπλοκές κατέστρεψαν σταδιακά όλα τα ζωτικά της όργανα.

Σεργουλόπουλος: Η απώλεια ενός ανθρώπου είναι μία ήττα στη ζωή σου

Ο Φώτης Σεγουλόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ένας άνθρωπος χάνει ένα μέλος της οικογένειάς του πρέπει να το διαχειριστεί. Η περίπτωσή μου δεν είναι η μοναδική. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα και καλούνται να το διαχειριστούν. Έτσι είναι η ζωή. Δεν είναι πάντα μια χαρά».

Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν στη μετά θάνατον ζωή, ωστόσο ο ίδιος δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών των ανθρώπων: «Δεν είναι κάτι που το πιστεύω. Από την άλλη, δεν ξέρω αν αυτό μου στερεί κάτι».

Μπαίνοντας στη διαδικασία να διαχειριστεί τις απώλειες αγαπημένων του προσώπων, ποια είναι η διδαχή που παίρνει για την επόμενη μέρα της δικής του ζωής; «Προφανώς αντιδρώ με ένστικτο. Αποδέχομαι την αλήθεια και το γεγονός. Θα αποδεχτώ την ήττα, ότι έχασα. Είναι απλό, αλλά και δύσκολο να το χωνέψεις. Γιατί η απώλεια ενός ανθρώπου είναι μια ήττα στη ζωή σου. Πρέπει, όμως, να μάθουμε να χάνουμε».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου