LIFE STYLE

Αλ. Αντωνόπουλος: Οταν πέθανε η Παξινού άφησε ένα αστρονομικό χρέος 100.000 δρχ

αλ-αντωνόπουλος-οταν-πέθανε-η-παξινού-343815

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις μεγάλες σπατάλες που έκανε η γιαγιά του, Κατίνα Παξινού, με τα χρήματά της, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο χρέος που άφησε πίσω της, μετά από τον θάνατό της. Συγκεκριμένα είπε: «Τα σκόρπαγε τα λεφτά της. Έπαιρνε ταξί από δω και πήγαινε στο Παρίσι με το ταξί και φιλοξενείτο και ο ταξιτζής σε πρώτης κατηγορίας ξενοδοχείο. Τέτοια έκανε άπειρα». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν πέθανε, στο θέατρο Πάνθεον που ήταν η τελευταία παράσταση που πρωταγωνίστησε, είχε αφήσει στο μπαρ του θεάτρου ένα αστρονομικό ποσό χρέους 100.000 δρχ».

Αναφερόμενος στη σχέση που είχε με τον παππού του, Αλέξη Μινωτή, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Όσο ζούσε η Παξινού, ήταν με διακυμάνσεις καλή. Από το θάνατο της και μετά τα χαλάσαμε για τα λεφτά. Για τα κληρονομικά. Αυτά που γίνονται στις οικογένειας έγιναν και στη δική μας και αυτό του το χρεώνω και δεν του το ξεχρέωσα ποτέ».«Δεν το έχω συγχωρήσει ακριβώς, το έχω ξεχάσει. Αισθάνθηκα μεγάλη αδικία από μέρους του. Ήταν σα να με πέταξε από το σπίτι μου ο παππούς μου. Αυτό μου έκανε και ήταν συμπλεγματικός απέναντι στη γυναίκα του. Ήταν πάντα κάτω από την Παξινού» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου