LIFE STYLE

Ρώσος μεγιστάνας αγόρασε τη θρυλική βίλα της ταινίας «Η Νεράιδα και το Παλικάρι»

ρώσος-μεγιστάνας-αγόρασε-τη-θρυλική-β-358646

Σε ένα μέρος από τα 1000 στρέμματα που αγόρασε ο Ρώσος συμπεριλαμβάνεται και η θρυλική βίλα που γυρίστε η ταινία «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Εκεί ο Ρώσος μεγιστάνας Βιτάλι Μπορίσοφ, θέλει να χτίσει 350 πολυτελείς κατοικίες και 3 ξενοδοχεία στον κόλπο Μιραμπέλου. Επίσης, θα δημιουργηθεί μαρίνα 65 θέσεων, με τη συνολική επένδυση να ξεπερνά τα 600 εκατ. ευρώ.

«Το συγκεκριμένο έργο είναι αναγνωρισμένο από τις ελληνικές Αρχές ως η μεγαλύτερη ξένη στρατηγική επένδυση» λέει στο Star ο εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής πρεσβείας, Βασίλι Γκαβρίλοφ. Ο Ρώσος επιχειρηματίας έχει ήδη κατασκευάσει στην περιοχή ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών προς πώληση, ενώ μέσα στο 2020 θα ξεκινήσουν οι εργασίες και για τα υπόλοιπα μεγαλεπήβολα σχέδιά του. Το σπίτι που «δάνεισε» ο σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος στη Φίνος Φιλμ για να γίνει η ταινία, είναι χωμένο σε έναν απόκρημνο βράχο και «βλέπει» θάλασσα.

Συγκεκριμένα ο μεγιστάνας συνεχίζει να αγοράζει ακίνητα στην Ελούντα προκειμένου να μεγαλώσει περαιτέρω την έκταση. Στόχος του είναι η δημιουργία ενός συγκροτήματος που θα προσελκύει και χαμηλότερα βαλάντια καθώς το κόστος των κατοικιών που θα πωλούνται θα κυμαίνεται από τις 250.000 μέχρι τα 2.000.000 ευρώ. Πάντως οι τιμές στις πρώτες 17 βίλες που κατασκευάστηκαν ξεκινούν από τα 2.000.000 ευρώ και φτάνουν τα 17.000.000 για μία εξ’ αυτών που βρίσκεται στην άκρη μιας χερσονήσου. Η επιφάνεια των πολυτελών κατοικιών κυμαίνεται από τα 400 μέχρι τα 550 τετραγωνικά μέτρα.

[pagenews.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου