LIFE STYLE

Εξαντλημένος ο Ερρίκος Πετιλόν: Εικόνες μέσα από το ψυχιατρείο

εξαντλημένος-ο-ερρίκος-πετιλόν-εικόν-359494

Ο Ερρίκος Πετιλόν έχει βιώσει μια πολυτάραχη ζωή, όντας στα φώτα της δημοσιότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατάγεται από εύπορη οικογένεια η οποία χρεοκόπησε οικονομικά. Ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του.

«Έχω μετανιώσει για ορισμένα πράγματα που έχω κάνει και τα βρίσκω ακόμα μπροστά μου. Κοινώς, τα είχα κάνει θάλασσα, αλλά όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας» έχει αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του.

Συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Οι μεν και οι δεν», «Μαρία η άσχημη», αλλά και σε εκπομπές, μεταξύ αυτών το «Μεταξύ μας» το 1996 στο Mega και το «Super Star» το 2002 στο Star. Το 2007 παρουσίασε τον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate.

Ο ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιαστής άρχισε να κάνει χρήση ουσιών σε νεαρή ηλικία για να πειραματιστεί. Στην αρχή φάνταζε αθώα και ακίνδυνη. Ωστόσο, η μανιοκατάθλιψη με την οποία διαγνώστηκε αργότερα περιέπλεξε πολύ το φαινομενικά αθώο φλερτ του με τις ουσίες. Ο ίδιος σήμερα θεωρεί ότι το ψυχικό νόσημα ήταν εκείνο που τον οδήγησε στην εξάρτηση από τις ναρκωτικές ουσίες. Τον Μάρτιο του 2008 έγινε θέμα όταν η Αστυνομία τον συνέλαβε με ποσότητα ναρκωτικών στην κατοχή του.

«Είμαι άρρωστος, ρε παιδιά. Είμαι χρήστης. Τα είχα κόψει επτά με οκτώ χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό τα ξανάρχισα» ήταν οι πρώτες κουβέντες του τότε στους αστυνομικούς που τον είχαν συλλάβει στην περιοχή της Ομόνοιας. Όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ζούσε μια ανάλογη κατάσταση: Είχε συλληφθεί και το 1998 στη Γλυφάδα, πάλι για κατοχή ναρκωτικών.

Τον περασμένο Ιούλιο βγήκε για πρώτη φορά η είδηση ότι ο Ερρίκος Πετιλόν νοσηλεύτηκε στο Δαφνί. Ο ίδιος αποκάλυψε τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του και ανέφερε τους λόγους που μπήκε στην ψυχιατρική κλινική.

«Νοσηλεύτηκα για πέντε ημέρες στην Παθολογική Κλινική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. Η εισαγωγή μου, όμως, δεν είχε να κάνει με ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα, αλλά με παθολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκα. Πήγα να κάνω εκεί τις εξετάσεις επειδή έχει εξαιρετικό ιατρικό προσωπικό και με γνωρίζουν. Το ότι νοσηλεύτηκα μόνο για πέντε ημέρες αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Μάλιστα οι γιατροί που έλεγξαν τις εξετάσεις μου μου είπαν πως όλες είναι σαν μικρού παιδιού. Αν είχα κάνει εισαγωγή για ουσίες και εξαρτήσεις, θα έκανα μήνες μέσα έγκλειστος και δεν θα ήταν θέμα ημερών», είπε χαρακτηριστικά.

Έκτοτε και μετά και το περιστατικό στο Σύνταγμα όπου συνελήφθη μαζί με ένα ακόμη άτομο κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής, ο ηθοποιός μπαινοβγαίνει στην ψυχιατρική κλινική Αθηνών και φιλοξενείται στο τμήμα της Αγίας Μαρκέλλας, σύμφωνα με το pagenews.gr. Παράλληλα, έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να γράψει βιβλίο για τη ζωή του, το οποίο ετοιμάζει και θα είναι έτοιμο τους επόμενους μήνες.

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου