LIFE STYLE

GNTM 2: Το διεθνών προδιαγραφών σόου με άπλυτες και εξαντλημένες

gntm-2-το-διεθνών-προδιαγραφών-σόου-με-άπλυ-360991

Όλοι όσοι παρακολούθησαν το πρώτο bootcamp του GNTM παρατήρησαν ότι οι διαγωνιζόμενες ζορίστηκαν πολύ, με κάποιες να ζαλίζονται από τη ζέστη και την έλειψη φαγητού.

Μία από αυτές που δεν καταφερε να περάσει στην επόμενη φάση, μίλησε στις κάμερες και αποκάλυψε τα μαρτύρια που πέρασαν αφού τα γυρίσματα διήρκεσαν μία ολόκληρη ημέρα από τις 5 το πρωί σε μια πολυ ζεστή καλοκαιρινή μέρα, ενώ κάποια στιγμή ανάγκασαν παίκτριες να περπατούν ξυπόλητες στο τσιμέντο για αρκετή ώρα.

«Κάναμε 24 ώρες γύρισμα, ήμασταν άπλυτες, τρώγαμε ανά 10 ώρες σχεδόν γιατί δεν προλαβαίναμε» εξομολογήθηκε.

Το σίγουρο είναι ότι μέσα από το bootcamp φάνηκε ο αληθινός κόσμος της μόδας και της ομορφιάς, ο οποίος όσο λαμπερός και όμορφος είναι εξωτερικά, τόσο δύσκολος είναι εσωτερικά.

Την ίδια μέρα, οι κριτές του ριάλιτι μίλησαν στην κάμερα του STAR και έκαναν λόγο για ένα διεθνών προδιαγραφών σόου, για ανεβασμένο επίπεδο διαγωνιζομενων και χαρακτήρισαν πολύ τυχερές τις κοπέλες που κατάφεραν να περπατήσουν στο σόου του Έλληνα σχεδιαστή.

Η Βίκυ Καγιά είπε χαρακτηριστικά:

«Οι κοπέλες είναι πάρα πολύ τυχερές γιατί συνεργάζονται με έναν διεθνή σχεδιαστή. Μετά τις περσινές οντισιόν απενοχοποιήθηκαν τα κορίτσια και αγάπησαν τη φυσική ομορφιά».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λέγοντας:

«Τους είπα να περπατήσουν απλά, σαν να πηγαίνουν στη δουλειά τους. Με δυσκόλεψαν λίγο τα κορίτσια γιατί δεν έχουν εμπειρία και είμαστε εδώ από τα χαράματα. Η δουλειά αυτή έτσι είναι, όποιος αντέχει και μπορεί συνεχίζει. Έχω μια τριάδα από την ομάδα μου που τη λατρεύω».

Ο Άγγελος Μπράτης τόνισε πως έχει βρει μερικά κορίτσια που ξεχωρίζουν από τα άλλα.

«Ο Γιώργος Ελευθεριάδης είναι σχεδιαστής για cool κορίτσια. Τα κορίτσια ήρθαν διαβασμένα, με σωστά ρούχα και επαναλάμβαναν συνέχεια το ότι “είναι το όνειρό μου”. Έχω βρει πολλά Brati’s girls και τους το έχω πει στις οντισιόν».

Ο Δημήτρης Σκουλός σχολίασε τη δοκιμασία της πασαρέλας, επισημαίνοντας πως φέτος το επίπεδο έχει ανέβει.

«Η πασαρέλα είναι πολύ μεγάλη, είναι ένα σόου ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Κάποιες μου έκαναν μεγάλη εντύπωση, γιατί ενώ ξέρω ότι είναι άπειρες, μου φάνηκαν σαν επαγγελματίες. Το επίπεδο είναι σαφώς πιο ανεβασμένο από πέρυσι», ανέφερε ο κριτής.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου