LIFE STYLE

Παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ [εικόνες]

παρουσιάστηκε-το-νέο-πρόγραμμα-του-σκ-378345

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος η παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική σεζόν 2019 – 2020! Παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και όλα τα στελέχη του σταθμού βρέθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού και πήραν μια γεύση από όλα τα νέα projects που πρόκειται να δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 20.30 με την Εύη Κουτσαυτάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΣΚΑΙ να λέει την πρώτη καλησπέρα στο πλήθος του κόσμου που βρέθηκε εκεί και να μιλά για τα σχέδια του ΣΚΑΪ και το ανανεωμένο πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Ακολούθησαν οι ομιλίες του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων, Βασίλη Παπαδρόσου και του Διευθυντή Προγράμματος του ΣΚΑΪ, Λοΐζου Ξενόπουλου.

Εύη Κουτσαυτάκη

Γιάννης Αλαφούζος, Βασίλης Παπαδρόσος, Μαρία Αναστασοπούλου, Εύα Αντωνοπούλου

Η αίθουσα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής πλημμύρισε από λαμπερές παρουσίες μεταξύ αυτών η Σία Κοσιώνη, η Εύα Αντωνοπούλου, η Μαρία Αναστασοπούλου, ο Δημήτρης Οικονόμου, η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Γιώργος Αυτιάς, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Μεγάλο στοίχημα του ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020 είναι να προσφέρει ένα μοναδικό τηλεοπτικό προϊόν, ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα πολύ διαφορετικό το οποίο δεν θα μπορεί να συγκριθεί με τα προγράμματα των προηγούμενων ετών, καθώς είναι ένα πρόγραμμα για όλους . Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα απευθύνεται σε όλα τα γούστα και σε όλες τις ηλικίες.

Γιάννης Αλαφούζος, Τατιάνα Στεφανίδου

Ιάσονας Παπαματθαίου, Αντρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγιώργη, Ναταλία Κηρύκου, Κούλλης Νικολάου

Εύα Αντωνοπούλου

Τατιάνα Στεφανίδου

Μαρία Αναστασοπούλου, Δημήτρης Οικονόμου

Με την ενημέρωση να έχει πάντα σημαίνοντα ρόλο, ο θα βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων ακόμη και τα σαββατοκύριακα από τις 6:00 το πρωί με ενημερωτικές εκπομπές, μέχρι το βράδυ με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Επιδίωξη είναι, όπως πάντα, ο ΣΚΑΪ να συνεχίσει να είναι η βασική επιλογή των τηλεθεατών για την ενημέρωση τους.

Παράλληλα, φέτος ο τηλεοπτικός μας σταθμός προβαίνει σε ένα σημαντικό εγχείρημα αφού επενδύει στην μυθοπλασία με πλήθος τηλεοπτικών σειρών. Ενδεικτικά μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ θα προβάλλονται τόσο τα νέα επεισόδια της εμβληματικής σειράς « Λόγω τιμής», όσο και άλλες σειρές όπως « 8 λέξεις», «Θα γίνει της Πολυκατοικίας», αλλά και η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, «Room Service, πλιζ»

Φυσικά, έμφαση δίνεται φέτος και στην ψυχαγωγία αφού το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά και τηλεπαιχνίδια. Ο ΣΚΑΪ υπόσχεται μια γεμάτη τηλεοπτική χρονιά!

Σία Κοσιώνη

Γιώργος Αυτιάς

Γιώργος Παρτσαλάκης, Δημήτρης Καμπουράκης

Κάλλια Ελυθερίου, Δημήτρης Παπανώτας, Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Λιάγκας, Ελένη Τσολάκη

Χριστίνα Αλεξανιάν

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Παντελής Καναράκης, Χριστίνα Αλεξανιάν

Παντελής Καναράκης

Στέλιος Παρλιάρος, Κατερίνα Μισιχρόνη

Ελένη Τσολάκη

Alcatrash

Ευτύχης Μπλέτσας, Ηλέκτρα Αστέρη

Νίκος Πουρσανίδης

ΠΗΓΗ: tlife.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου